Søk
Ikast Etiket - Labelyourself
login&t=1719302104 
0

Festivalarmbånd med ditt eget design

  • Fra kun 50 stk.
  • Eksklusiv kvalitet
  • Ekspress levering på 3-5 arbeidsdager
Levert hos deg: 4-11 juli
Leveringspris: Frakt fra kun kr. 45. Gratis fra kr. 249

Festivalarmbånd monteret med metallring eller Easylock

Vil du ha et vevd eller trykt festivalbånd i høyeste kvalitet, så er du kommet til riktig sted!

Hvis du ser etter rimelige festivalbånd med rask levering, kan vi bistå deg. Hvis du er miljøbevisst og på jakt etter bærekraftige festivalarmbånd, så kan vi hjelpe deg med å finne den riktige løsningen. Du finner også et bærekraftig alternativ når det gjelder armbånd med RFID-chip.

Vi er spesialister i å lage professionelle festival armbånd, som kan veves eller trykkes alt etter dine ønsker og design.

Hvis du er i tvil om hvilken type armbånd som er best egnet til ditt arrangement, er du velkommen til å ta en prat med oss. Vi kan gi råd angående våre festivalarmbånd i høy kvalitet samt funksjonalitet og utførelse.

1. Festivalarmbånd uten tekst fra vårt lager kan bestilles nedenfor.
2. Festivalarmbånd med tekst trykkt kan bestilles nedenfor.
3. Festivalarmbånd med logo kan bestilles via info@ikastetikett.no eller her.

Ser du etter armbånd i ulike materialer? Vi selger også papirarmbånd.
Mengde og type:
Velg antall:
stk


Type: (Merk: Ditt design nullstilles når du bytter type)

Størrelse:
mm mm

Husk å trykke "Velg"

Bakgrunn:

Swirl Swirl 2 Swirl 3 Heart Blur Converse Crown Men hits Women Retro One Retro Two Retro Three Heart Circle Swirl Swirl 2 Swirl 3
Skriv inn din tekst:
Velg type:
Velg antall:
Velg tekstfarge:
Krimptang
Krimptang
Nej tak
1 stk. kr. 243,75
2 stk. kr. 487,50
3 stk. kr. 731,25
Pris  (inkl. mva) kr.


SEND EN FORESPØRSEL
Få et uforpliktende tilbud innen 1-2 timer i åpningstiden.

Få trykt eller innvevd eget design, for å oppnå optimal sikkerhet til arrangementet.

Festivalarmbåndene lukkes best med en god tang. Vi selger proffe tenger Krimptang og Bordmodel til henholdsvis kr. 395 og kr. 595

Priser i kundens design med metallring pr. stykk:
100 st.Kr 15,95
250 st.Kr 7,50
500 st.Kr 4,45
1000 st.Kr 3,14
2500 st.Kr 2,21

Mot expressavgift kan vi tillverka på ca. 1 vecka. Mod expressgebyr kan vi lage dem på ca. 1 uke.

Oppstart pr. design kr. 500 (engangsomk.)

Prisene over er for design med opp til 6 farger.

Digitaltrykte armbånd (hurtig levering) koster +20%.

Firmaer, foreninger og andre, vennligst bemerk at alle prisene over er eks. moms.

Skal det gå veldig fort eller skal det være QR tags, bilder eller farger, som fader med i designet, så kan vi som noe nytt trykke festivalarmbåndet på en veldig lekker kvalitet. Klikk på bildet over.

Mod expressgebyr kan vi lage dem på ca. 1 uke.
Mer informasjon om våre festivalarmbåndVi er spesialister på å lage festivalarmbånd som enten kan veves eller trykkes helt etter dine ønsker. Det er enkelt å designe dine egne unike festivalarmbånd på denne siden. En annen mulighet er å bruke et av standarddesignene våre som mal for dine egne festivalarmbånd.

Du kan selvfølgelig også kontakte vår salgsavdeling hvis du trenger unike festivalarmbånd i lite eller stort antall.

Vi lager mange forskjellige typer festivalarmbånd, og vi klarer som regel å etterkomme de fleste forespørsler.

De fleste kundene våre velger festivalarmbånd som måler 15 x 360 mm eller 20 x 360 mm. Begge størrelsene passer både til barn og voksne, da størrelsen på armbåndet kan justeres.

Den vevde versjonen er populær, og mange kunder velger festivalarmbånd med trykk på den ene eller begge sider, slik at du kan tilpasse dem akkurat som du ønsker. Vi har også papirarmbånd eller armbånd i andre materialer hvis du ikke vil ha et vevd armbånd.

Hvis du er i tvil om festivalarmbånd er det som passer best til ditt arrangement, kan du gjerne kontakte oss via vår chattetjeneste, på epost eller på telefon. Vi sitter klare til å hjelpe deg med dine festivalarmbånd og hvilke muligheter du har når det gjelder lukking av festivalarmbåndene, hvordan du designer festivalarmbånd og ev. andre spørsmål du måtte ha.

Til mindre arrangementer selger vi festivalarmbånd i pakker på 10 eller flere. Klikk her for gjør-det-selv-løsninger.

Hva er festivalarmbånd?

Et festivalarmbånd er et armbånd som man får rundt håndleddet for å vise at vedkommende har adgang til et bestemt arrangement.

Når festivalarmbåndet blir festet rundt håndleddet blir det satt så stramt at det ikke kan dras over hånden. Det er samtidig lukket med en plombert lukking, slik at armbåndet ikke kan tas av igjen uten at det blir ødelagt. Når armbåndet er brutt, er det ikke lenger gyldig.

Med et festivalarmbånd er det enkelt for arrangører og vakter å kontrollere hvem som har betalt billetten og har adgang til arrangementet. Mange arrangementer, hoteller med all-inclusive, fornøyelsesparker og leirer for barn og unge bruker festivalarmbånd.

Hvilke typer festivalarmbånd finnes?

Det finnes MANGE typer festivalarmbånd! De fleste festivalarmbånd blir laget etter ønsker fra kundene. Hos Ikast Etikett kan du alltid få festivalarmbånd spesialdesignet til ditt arrangement.

De festivalarmbåndene vi selger flest av, er våre vevde festivalarmbånd. De oser av festivalstemning og er stadig et svært populært festivalarmbånd blant både små og store festivaler.

De trykt festivalarmbåndene minner om de vevde og er også et tekstilarmbånd. En fordel med de trykte festivalarmbåndene er at de er svært raske å produsere. Så hvis du har det travelt, er det lurt å gå for de trykte festivalarmbåndene. I tillegg kan vi også få med ganske mange detaljer på et trykt armbånd.

Papirarmbånd er en rimeligere løsning sammenliknet med de to ovenstående festivalarmbåndene i tekstil. Spesielt hvis du trenger få festivalarmbånd, er det endel å spare på tyvekarmbåndene. Armbåndene er laget av tyvek som minner om papir, men er et enormt slitesterkt materiale som er motstandsdyktig mot vann og faktisk også en lang rekke kjemikalier.

Festivalarmbånd med RFID eller strekkode: Med RFID-chip kombinerer du det klassiske festivalarmbåndet med moderne teknologi. RFID-armbåndet gir mulighet for elektronisk adgangskontroll, elektronisk betaling, mulighet for å låse opp dører og mye mer.

Hvis du ønsker festivalarmbånd som er fremstilt av bærekraftige materialer, har du forskjellige muligheter. Ta en titt på våre armbånd i bambus, økologisk bomull, kort eller lin. Velg en bambuslukking hvor vi har redusert mengden av plast i låsen.

Hvordan bruker man festivalarmbånd?

Festivalarmbånd blir ofte brukt i forbindelse med festivaler. Men armbåndene blir også brukt i forbindelse med en lang rekke andre typer arrangementer.

Ideen med et festivalarmbånd er å gi gjesten/kunden et tydelig bevis for å ha gyldig adgang til et bestemt område. Festivalarmbånd lukkes rundt håndleddet med en lås som ikke kan åpnes igjen yten å ryke av selve armbåndet. På den måten sikrer man at armbåndet ikke kan overdras til andre, og hvis en kontrollør «klipper» armbåndet på en gjest som har overtrådt retningslinjene for arrangementer, har ikke denne gjesten lenger adgang.

For å oppnå best mulig sikkerhet, er det viktig at armbåndet lukkes passe stramt rundt håndleddet, slik at det ikke kan lirkes over hånden og dermed overdras til andre.

Hvilken lukking skal jeg velge til mitt festivalarmbånd?

Når du bestiller festivalarmbånd hos Ikast Etikett, har du flere forskjellige muligheter for å tilpasse armbåndet med en lukking som passer behovet til ditt arrangement. Nedenfor får du en oversikt over de mest vanlige lukkingene til festivalarmbånd.

Metallring:
Metallringen er den velutprøvde, gode gamle løsningen som aldri svikter. En trygg og sikker adgangsløsning ? ren nostalgi når det gjelder festivalarmbånd. Metallukkingen lages stort sett i sølv-farge, men kan lages i alle mulige farger.

Metallringen krever at man lukker den med tang. Velg en skikkelig tang, slik at armbåndet ikke kan åpnes igjen. Noen steder har man maskiner som automatisk kan lukke metallringen ved at man stikker inn hånden.

Easylock:
En rund lukking i plast, med mothaker innvendig. Lukkingen kan skyves opp og strammes, men den kan ikke dras av igjen. Easylock fås i flere forskjellige varianter.

Knepplukking:
Noen attraksjoner velger en alternativ lukking som fungerer som en knepplukking. Fordelen med disse, er at de ikke kan strammes mer etter at de er satt på, og passer derfor spesielt godt til barn. De har aldri slått helt an på festivaler, men er til gjengjeld populære som «all inclusive»-armbånd på hoteller eller adgangsarmbånd til attraksjoner.

Lukkinger som kan åpnes og lukkes igjen og igjen:
Hvis armbåndet brukes som reklame, og skal kunne tas av og på. Vi kan levere dem med perlelukking/bead i plast, metall og tre, eller som en trykklås.Maler


Last ned .eps maler
Mal stoffarmbånd 15 mm x 360 mm
Mal stoffarmbånd 20 mm x 360 mm

Last ned .pdf templates:
Mal stoffarmbånd 15 mm x 360 mm
Mal stoffarmbånd 20 mm x 360 mm
 

Fakta om våre festivalarmbånd

  • Nå kan du bestille helt ned til 50 stk. vevde eller trykte festivalarmbånd
  • Eksklusiv og behagelig vevd kvalitet
  • Kan leveres med UV garn vevd inn, som lett ses i mørket
  • Kan leveres med fortløpende nummerering
  • Måler som standard 15 x 360 mm., men lages også i 10 og 20 mm. bredde.
  • Opp til 9 forskjellige farger i det samme festivalbåndet, se evt. farger
  • Fås også med smartlock lukkesystem


Finn ut hvordan du designer dine egne festivalarmbånd på denne sidenDu har flere ulike muligheter til å tilpasset armbåndet slik du ønsker når du designer festivalarmbånd på denne siden. Du kan velge mellom ulike design, priser og sikkerhetsnivåer.

Armbånd uten tekst
Du kan velge armbånd både med og uten tekst. Hvis du velger «uten tekst», blir armbåndet billigere, men det vil også være vanskeligere å kjenne igjen. Du vil også gå glipp av merkevareverdien man oppnår ved å ha firmanavnet eller navnet på arrangementet på armbåndet.

Armbånd med tekst
Når du velger «armbånd med tekst», kan du designe armbåndet på flere ulike måter. Du kan velge mellom en rekke ulike design, for eksempel de norske fargene eller det norske flagget. Du kan også velge andre europeiske flagg. Du kan velge design med alt fra hodeskaller til blomstermotiv, pride-flagg, hjerteformede maler og mye mer.

Du kan også velge din egen tekst som passer til arrangementet. Det er imidlertid lurt å sørge for at all tekst er lett å lese. På et smalt armbånd vil kun en liten del av en lang tekst være synlig til enhver tid. Du kan også gjenta tekst, som initialer eller et årstall, for eksempel «VIP 20» skrevet gjentatte ganger etter hverandre på armbåndet Sørg for å velge en skrifttype som er godt synlig på den bakgrunnen du har valgt. Du bør også ta hensyn til om du ønsker en skarp kontrast mellom bakgrunnsbildet og teksten. Det kan se flott ut hvis du velger liknende farger på armbåndet (for eksempel ulike nyanser av grått og sort), men hvis kontrollørene står i et rom med lite lys, vil det kanskje ikke være det beste valget.

Lukking
Å velge om du skal ha en metallring eller et easylock-system for å lukke armbåndet handler om mer enn bare det estetiske. Et easylock-system skal sitte nær håndleddet, slik at armbåndet er tettsittende. Resten av delene på armbåndet skal klippes av for å forhindre juks. En metallring må lukkes med en krimptang for å sørge for at armbåndet er plombert riktig. Fordelen med en metallring er at så snart armbåndet er lukket kan det ikke strammes ytterligere. Da unngår du kunder som må ha nytt armbånd fordi de har fiklet med easylock-spennen og strammet den for hardt.

Med easylock-spennen går det raskt å feste armbåndet på håndleddet, noe som gjør at du kan håndtere flere armbånd på kortere tid. Og det er også enklere for gjesten å ta av armbåndet etterpå.

Når du har designet armbåndet ditt, må du bestemme hvor mange du trenger. Hvis du designer flere ulike armbånd, så legg dem i handlekurven for hvert design og gjennomfør bestillingen når alle er ferdige.

 
Kundeanmeldelser:
Leif, Sandnes

Tøybåndene til Ikast Etikett holder meget bra standard og er veldig komfortable i bruk. Jeg og flere andre bruker fortsatt bånd vi satte på for to år siden. Dessuten er servicen veldig god, har fått tilpasset design ved behov, og det blir levert helt i henhold til hva vi har bestilt. Anbefaler metallring, da den andre løsningen er både stor og kan bli veldig stram dersom ikke båndet klippes helt inntil.

Kristin, Troms

Tusen takk for god service, og rask levering. Meget fornøyd! =)


 
Skriv gjerne en kommentar her


Trustpilot
TrustScore 4.6 | 1304 anmeldelser

5/5 1