Søk
Ikast Etiket - Labelyourself
login&t=1721022652 
0

Merkelapper

 • Fra kun 100 stk.
 • Lekkert kvalitetsprodukt
 • Oeko Tex 100
Levert hos deg: 30 juli-7 august
Få en pris

Vil du brande dine kreasjoner eller klesdesign på en flott og unik måte, så er våre vevde merkelapper en lekker løsning.

Du kan få laget dine egne vevde merkelapper akkurat som du ønsker det. Det er du som bestemmer farger, størrelse, design og folding, så de passer til dine produkter og treffer din målgruppe best mulig.

Hvis prisen for våre vevde merkelapper er for høy til å begynne med, kan du bestille 50 vevde navnebånd med din egen tekst fra kun kr. 195.

Her kan du designe dine egne labels eller her Label Factory. Hvis du er usikker på hva du skal velge, kan du bestille prøver på merkelapper.
 
SEND EN FORESPØRSEL - få et uforpliktende tilbud innen 1-2 timer i åpningstiden.
 
 
Enhetspris:
100 stk.Kr. 14,90
300 stk.Kr. 5,20
500 stk.Kr. 3,50
1000 stk.Kr. 1,95

Oppstart pr. design kr. 500 (engangsomk.)

Firmaer, foreninger og andre, vennligst merk at alle priser er eks. moms.

Mer info om merkelapper og vevde stoffmerker


Merkelappene våre er perfekte for klesdesigneren, som vil gi klærne et unikt og profesjonelt utseende.

Du kan få laget dine egne vevde merkelapper akkurat sånn som du vil ha dem. Du bestemmer farger, størrelse, design og folding, så de passer til dine produkter og treffer din målgruppe best mulig.

Vi lager de vevde stoffmerkene i valgfrie pantone C farger, se evt. farger men bemerk at fargene ikke gjengis nøyaktig på en dataskjerm.

Vi har sammensatt et standard tilbud ovenfor på våre merkelapper og stoffmerker. Ved overstående priser ser vi litt stort på størrelsen, formen og antall farver, men de kan selvfølgelig bli så store, at de ikke går inn under overstående standard tilbud.

Kjøp dine profesjonelle merkelapper hos Ikast Etikett


Profesjonelle merkelapper er vesentlig for deg som produserer klær til videresalg. Uansett om det er enkelte unike eller store kolleksjoner. Med en merkelap på klærne dine er det mye enklere for kundene å gjenkjenne merkevaren din og finne deg igjen.

Når du bestiller merkelapper, sender du oss et design. Vi sender designet ditt til vår produksjonsavdeling, som sender oss en korrektur som du må godkjenne før vi setter etikettene dine i produksjon. På denne måten oppdager vi sammen om noe må justeres før vi starter produksjonen.

Hvordan skal dine merkelapper se ut?


Før du kontakter oss bør du vurdere hva slags merkelapper du ønsker. Du kan velge å ha dine vevde labels produsert med midtbrett, endebrett, diagonalt brettet eller Manhattan-brettet. Vi kan også varmkutte merkelappene dine slik at de ikke brettes. Se et eksempel på varmkuttede etiketter.

Hvordan du velger å ha dine vevde labels avhenger selvfølgelig av hvilket uttrykk du vil ha og hvor etiketten skal sitte i klærne dine. De ulike etikettene bidrar til å gi klærne forskjellige uttrykk. Noen ønsker veldig store og tydelige merkelapper i neonfarger, mens andre vil ha etiketten sin på et diskret sted - alt bidrar til å merke klærne og understøtte det generelle uttrykket.


Merkelapper i stoff


Våre merkelapper er laget av polyester. Labels vevd i polyester gir en svært slitesterk etikett. Samtidig får du en merkelap, hvor det er mulig å veve mange detaljer inn i merkevaren.

Hvis du ønsker labels av andre kvaliteter, ta en titt på våre bomullsmerker med trykk eller våre økologiske bomulls-merker. Denne typen etiketter er med trykk, mens merkelappene er vevd og gir dermed et helt annet uttrykk. Du bestemmer hva som passer best til merkevaren din - eller om du trenger en kombinasjon for ulike typer produkter.

Fortell oss hvordan du vil ha merkelappene dine, både når det gjelder størrelse, tekst, logo og farger, så finner vi en løsning sammen.

På Ikast Etikett kan du også kjøpe hangtags og vaskeanvisninger, slik at klærne dine fremstår best mulig før de kommer for salg.

 

Fakta om våre merkelapper / vevde merkelapper

 • Velg opptil 8 farger totalt i merkelappene.
 • Våre merlapper og vevde stoffmerker lages helt ut i fra dine ønsker.
 • Ingen standard størrelser.
 • Folding etter ønske, se bildet øverst.
 • Kan laserskjæres i hvilken som helst form.
 • Mulighet for high-definition veving, der det brukes ennå finere og flere garn for å gjengi små detaljer best mulig.
 • Oeko Tex 100 standard.


Inspirasjon til dine vevde merkelapper


I mange av klesplaggene som selges i butikkene sitter det vevde merkelapper, og i de senere årene har det også blitt populært å få laget sine egne merkelapper til både store og små kreative prosjekter. De vevde merkelappene fungerer som et «visittkort», hvor produsenten eller kreativ person viser brukeren hvem som står bak plagget. Når du bestiller vevde merkelapper hos Ikast Etikett, kan du designe merkelapper som gjenspeiler din merkevare.

Du kan også velge mellom flere typer veving. De ulike typene veving gir forskjellig uttrykk, som er med på å understøtte merkevaren din ytterligere.
Sateng-veving gir den vevde merkelappen en blank og glansfull overflate.

Damask-veving kjennetegnes ved at det er mulig å veve mønster inn i den vevde merkelappen i stedet for å trykke på merkelappen.
Hvis du ønsker mange detaljer i den vevde merkelappen, kan vi veve med «high defintion». Med denne veveteknikken brukes flere tråder i enda finere kvalitet.

Har du allerede et ferdig design? Hvis ikke kan det være lurt å tenke over følgende:

 • Ønsker du høy kontrast mellom bakgrunn og skriftfarge, eller skal fargene være ton-i-ton?

 • Skal den samme merkelappen brukes i alle kreasjonene/kolleksjonene eller ønsker du flere forskjellige vevde merkelapper som matcher plagget de skal sys på?

 • Skal du ha en ramme rundt teksten din? Rammen kan f.eks. være en heltrukken linje, stiplede linjer eller bare loddrette eller vannrette streker nederst eller i sidene.

 • Skal det være et mønster bak teksten? Du kan gi et visuelt inntrykk av å ha flere lag på den vevde merkelappen ved å ha teksten oppå et mønster.

 • Hvordan skal merkelappene sys fast? Tenk over hvordan du vil sy fast de vevde merkelappene. Tenk også over hvilket materiale de skal festes på, før du velger hvordan de skal være brettet.

 • Vi kan veve inn både logo og tekst i merkelappene dine.
 
5/5 - les anmeldelser
Kundeanmeldelser:
Ekholm, Trondheim

Ikast gir god service, og rask levering! Vi var spente på å se de vevde merkelappene vi bestilte, ettersom vi har en litt tynn og snirklete logo, men resultatet ble helt perfekt! Vi er kjempefornøyde med det arbeidet som er gjort, og kommer garantert til å bestille produkter herfra igjen.

Les alle kundeanmeldelser

 
Skriv gjerne en kommentar her


Trustpilot
TrustScore 4.6 | 1306 anmeldelser

5/5 1
Vi har åpent hele sommeren