facebook

Flaskeetiketter
Flaskeetiketter

Flaskeetiketter

 • Flaskeetiketter i ditt eget design
 • Etiketter for vin, øl, brennevin eller jus
 • Fra 5 stk
Leveringstid: 3 - 7 arbeidsdager
Leveringspris: Gratis fra 350 kr.

Flaskeetiketter til hjemmebrygget vin, øl og brennevin.

Brygger du din egen jus, øl, vin eller brennevin? Da kan du lage personlige etiketter for å gi flaskene et personlig preg. Etikettene kommer i en pen, matt kvalitet. De er vannresistente og kan trygt oppbevares i kjøleskapet.

Du kan velge å laste opp ditt eget bilde / design, og bruke dem i et bryllup, på bursdagsfester osv. Dette gir samlingen et personlig og morsomt preg. Hvorfor ikke bruke flaskene som en del av en personlig dekorasjon?

Du kan velge å bruke en av standardmalene, eller å laste opp ditt eget design. Du bestemmer!
MALDESIGN
DIN EGEN STØRRELSE
Mengde og type:
Velg antall:
stk


Type: (Merk: Ditt design nullstilles når du bytter type)

Størrelse:
mm mm

Husk å trykke "Velg"

Bakgrunn:
ClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipart Swirl Swirl 2 Swirl 3 Heart Blur Converse Crown Men hits Women Retro One Retro Two Retro Three Heart Circle Swirl Swirl 2 Swirl 3
Pris kr.

Flaskeetiketter lages av en tykk, matt kvalitetsvinyl. De kan sitte lenge på flaskene uten å slites av. Etikettene er vannbestandige, men kan IKKE vaskes i oppvaskmaskin. Hvis du trenger etiketter som tåler oppvaskmaskin, kan du bruke klistremerkene våre med logo.

Det blir mye enklere å se forskjell på ulike drikker med flaskeetiketter. Hvis du vi ha en liste over ingrediensene på flaskene, kan du lage to etikette ? én for fremsiden og én for baksiden med ingrediensene.


 

Fakta
 • Bruk standardmalene våre, eller design dine egne flaskeetiketter.
 • Merk at gjennomsiktige etiketter kun kan trykkes med svart tekst, uten personlig tilpasset design.
 • Fest en personlig flaskeetikett på hjemmebrygget brennevin, vin, øl eller jus.
 • Med en trykt flaskeetikett, kan du gi hjemmebrygget drikke et personlig preg.
 • Design din egen flaskeetikett til din neste fest, og bruk et bilde av personen som feires på flaskene.
 • Hjemmebrygget vin med en personlig etikett er en fin gave som mottakeren vil sette stor pris på.
 • Design etikettene dine til å passe med innholdet. Hvis du for eksempel har laget jus av bær, kan du sette et fint bilde av bær på etiketten.
 • Hvis du ønsker å selge vinen/ølen, bør du sjekke lovgivningen for etiketter, og at informasjonen du oppgir på etiketten samsvarer med disse.
 • Det er enkelt å ta av flaskeetikettene slik at flaskene kan brukes igjen neste sesong.
 • Vannbestandig.


 
5/5 - les anmeldelser
Kundeanmeldelser:
 
Skriv gjerne en kommentar her

5/5 1