Søk
Ikast Etiket - Labelyourself
login&t=1716599237 
0

Billige plastkort med RFID- eller NFC-chip - kjøp dem her

  • Fra kun 100 stk.
  • Kan leveres med ditt design
  • Alle typer chip
Levert hos deg: 11-19 juni
Få en pris

Kort med RFID eller NFC er en populær løsning i mange bedrifter, og brukes i forbindelse med adgangskontroll eller som betalingsmiddel i kantinen.

Du har utallige muligheter til å designe et kort som passer dine behov, både mtp. design og funksjonalitet. Vi kan lage kortene med din logo/design, bilder, serienummer, og vi kan printe på begge sider.

Vi leverer alle typer chips som finnes på markedet, men det er viktig at du gir oss beskjed om hva slags chip du trenger til ditt kort.
 
SEND EN FORESPØRSEL - få et uforpliktende tilbud innen 1-2 timer i åpningstiden.
 
 
Priser (FM1108) - 85x54mm
100 stk.Kr. 15,10
500 stk.Kr. 6,50
1000 stk.Kr. 4,95
5000 stk.Kr. 3,25

Oppstart pr. trykkside kr. 500.

Det er veldig viktig at du vet hvilken chip som passer til ditt system. Hvis du har spørsmål ang. plastkort med RFID eller NFC, er du velkommen til å kontakte oss når som helst.

Kort med RFID produsert etter eget ønske


Når en bedrift eller forening bestiller kort med RFID fra Ikast Etikett, produserer vi alltid kortene etter deres ønsker og spesifikasjoner. Det betyr at det er god mulighet for å tilpasse RFID-kortene til den anledningen kortene skal brukes.

Først og fremst må vi selvfølgelig vite hvilken chip som skal være i kortet. Vi har i utgangspunktet de fleste chipsene som er tilgjengelig på markedet. Hvilken chip som skal brukes avhenger av det systemet som skal kunne avlese de nye RFID-kortene. Vi må også få vite om det skal legges inn data i kortet før levering, eller om kortene skal være «tomme», slik at man kan kode kortene selv.

I tillegg må vi vite hvilken størrelse RFID-kortene skal ha. Standardmålene er 85 x 54 mm, men gi oss beskjed hvis kortene ønskes i en annen størrelse.

Det er en rekke muligheter til å få trykket flotte trykk på RFID-kortene, se. f.eks. produktbildet med høstbladene i mange farger. Så man trenger ikke å være redd for å bruke mange farger når man designer nye RFID-kort. Hvis noe ikke lar seg gjøre, gir vi alltid beskjed om det før kortene settes i produksjon.

Vi kan også levere kort helt uten trykk eller logo hvis det er ønskelig. Vi vet at enkelte kunder kan trykke på kortene i etterkant hvis de trenger det. Det kan også hende at man ønsker å trykke data på den ene siden av kortet, f.eks. i forbindelse med at det blir opprettet nye kort til nye medarbeidere eller medlemmer.

Hva kan et RFID-kort brukes til?

Du kan bruke RFID-kort i mange forskjellige sammenhenger. Hos Ikast Etikett selger vi RFID-kort til mange virksomheter og arrangementer som trenger RFID-kort til forskjellige situasjoner.

Nøkkelkort/nøkkelbrikke:
Skift ut de gammeldagse nøklene med nøkkelkort. Det er enkelt å deaktivere et nøkkelkort fremfor å skifte ut alle låser, hvis noen mister et nøkkelkort. Nøkkelkort kan lages enten som kredittkort, nøkkelbrikker eller i et annet design. Nøkkelkort brukes mange steder, både hoteller, arbeidsplasser, treningssentre og mange andre steder.

Visittkort:
Et visittkort behøver ikke å være av papp. Bruk RFID-kort som visittkort. Når visittkortet legges mot en mobil med en NFC-leser, skanner telefonen informasjonen i kortet og kan sende mottakeren direkte til en nettside med din CV.

Medlemskort og fordelskort:
Må medlemmene dine registrere seg når de går inn på treningssenteret? Med et RFID-medlemskort er det enkelt å sørge for at det kun er medlemmer som får tilgang til fasilitetene. Mange butikker har fordelsavtaler der kundene kan tjene opp poeng. Med RFID-kort eller NFC-kort er det enkelt å registrere kundens besøk og kjøp.

Betalingskort:
Du kjenner det igjen fra ditt vanlige bankkort. Med RFID-kort er det enkelt å betale i butikker. Men det er ikke bare som tradisjonelle bankkort at kundene dine kan betale med RFID. Bruk også RFIK-kort når kundene dine skal lade bilen sin og betale med abonnementet.

Hvordan fungerer et RFID-kort?

Inne i RFID-kortet er det en mikrochip med en antenne. RFID-kortet i seg selv er ikke verdt stort, men sammen med en skanner, avleser, smarttelefon eller datamaskin er RFID-kortet verdifullt, fordi det kan inneholde data. Data som kan leses av enheten.

Det kan f.eks. være data som gir adgang til å låse opp dører eller som betalingsmiddel. Så selv om et RFID-kort i seg selv ikke koster så mye, kan det inneholde opplysninger som gjør kortet verdifullt.

I et vanlig RFID-kort er det ingen energikilde tilknyttet chippen. Derimot sender skanneren et radiosignal ved hjelp av en antenne. Radiobølgene aktiverer RFID-chippen, som så, ved hjelp av elektromagnetisme, får energi til å sende data tilbake til skanneren.

På enkelte RFID-kort kan man kun motta data, mens på andre typer RFID-chips kan man også fortløpende sende data til taggen, som RFID-chippen også blir kalt.

Hvor sikkert er et RFID-kort?

I utgangspunktet er det ingen grunn til bekymring ved å bruke et RFID-kort. Teknologien er gjennomtestet og blir brukt i betalingskort, nøkkelkort og mye mer over hele verden hver eneste dag. Noen mener at gjerningsmenn kan stjele data ved å gå forbi en person med et RFID-kort, men i virkeligheten er risikoen for å bli frastjålet det fysiske kortet langt større enn at data blir stjålet av en forbipasserende kriminell med en skanner.

Fordelen med et RFID-kort er at det raskt kan sperres hvis det blir mistet eller stjålet.

Hvorfor trenger du et RFID-kort?

RFID-kort blir brukt i mange sammenhenger, og det kan være mange gode grunner til å bruke et RFID-kort. Nedenfor har vi samlet tre gode grunner til å bruke RFID-kort, som gjelder nesten uansett i hvilken situasjon du skal bruke kortene.

Frigjør ressurser hos medarbeiderne dine:
Mange steder blir det frigjort ressurser hos medarbeiderne når man innfører RFID-kort. Med RFID-kort er det enkelt for gjesten selv å registrere ankomst (og avgang). Når medarbeiderne får mer tid, kan de bruke energien på å søke servicenivået for de gjestene som trenger personlig betjening.

Øke sikkerhet og kontroll:
Når du gjør adgangskontrollen elektronisk, minsker du risikoen for menneskelige feil. I tillegg blir det vanskeligere å snike, fordi adferden blir registrert. Samtidig kan du samle inn data om kundenes adferd eller gi gode tilbud basert på fremmøte og aktivitet.

Det gir kundene en god opplevelse:
Med RFID-kort opplever mange kunder at de ikke lenger må stå i kø eller vente på en ledig medarbeider. Når kunden selv kan skanne RFID-kortet sitt, er det enkelt å komme inn/ut. Samtidig kan medarbeiderne yte en bedre kundeservice som kunden kan nyte godt av. I tillegg er det enkelt å lage statistikker over når det er størst belastning på f.eks. treningssenteret, og lage tilbud til kunder som kan komme utenom rush-tiden.


 

Fakta om våre billige plastkort med rfid- eller nfc-chip

  • Vær oppmerksom på at du må ha et system som kan kode og lese kortene for at plastkortene skal virke.
  • Du har mange muligheter for å designe RFID-kortene slik at de passer deres bedrift.
  • Kortene våre kan brukes til adgangskontroll på treningssentre, medlemskort, nøkkelkort eller som betalingsløsning i kantiner.
  • Du kan velge å trykke de ansattes bilde, navn, ID etc. på kortene etter behov.
  • Kan også lages i ABS-materiale (uten PVC) eller i resirkulert materiale (PET).


Kjøp chip-kort hos Ikast Etikett


Når du velger å kjøpe chip-kort hos Ikast Etikett, tilbyr vi chip-kort i høy kvalitet til konkurransedyktige priser. Vi selger ikke skannere og systemer som leser kortene, men våre medarbeidere har i mange år levert chip-kort til alle typer virksomheter og arrangementer som daglig bruker chip-kort. Derfor har vi mye kunnskap og solid ekspertise til å gi det råd. Hvis det er noe vi ikke har svaret på, vil vi alltid sørge for å hjelpe deg videre til våre samarbeidspartnere, slik at du får svaret du trenger. Derfor vil du alltid være i trygge hender når du kontakter vårt salgs-team for å handle kort med chip hos Ikast Etikett.

Vil du ha chip-kort, men ønsker en annen kvalitet enn de vanlige plastkortene? Da kan vi lage kortene i ABS-materiale (som er uten PVC) eller i PET. PET er plast fremstilt av resirkulerte plastflasker som blir smeltet om og kan benyttes til å produsere nye varer, bl.a. plastkort med chip. Se de miljøvennlige chip-kortene i PET.

Vil du unngå plast, kan vi også lage chip-kortene i flere forskjellige tresorter, f.eks. bambus, sedertre eller bjørk. Se våre chip-kort i tre.

Skal det være eksklusivt eller bare annerledes? Vi kan også lage kort i metall. Metallkortene kan selvfølgelig også utstyres med en chip inni kortet. Det er mulig å få forskjellige farger når du velger metallkort. Bruk metallkortene som medlemskort og differensier medlemmene med svart, sølv og gull. Vi kan lage dine metallkort med trykk eller lasergravering.

Vi fører chip-kort med mange forskjellige frekvenser og chips. Se ovenfor.

Finner du ikke den chipen du trenger til dine chip-kort, spør oss allikevel, selv om du ikke ser den i oversikten.

I tillegg til chip-kort i kredittkortformat, leverer vi også festivalarmbånd, nøkkelringer og tags med både RFID- og NFC-chip/tag.

 
5/5 - les anmeldelser
Kundeanmeldelser:
 
Skriv gjerne en kommentar her


Trustpilot
TrustScore 4.6 | 1302 anmeldelser

5/5 1