Søk
Ikast Etiket - Labelyourself
login&t=1716603640 
0

Innpakning og hangtags

Det er ingen tvil om at riktig innpakning kan gjøre en gave eller et produkt betydelig flottere å se på. Både gavebånd, logobånd og hangtags bidrar til det lille ekstra som gir et ferdig og komplett uttrykk.

Sett hangtags på varene dine før videresalg for å fremheve produktets merkevare.

Gavebånd og logobånd har mange bruksområder. Gavebånd brukes typisk av private som ønsker å gi gaveinnpakningen et personlig uttrykk, eller som en del av pynten til fester. Logobånd kjøpes ofte av bedrifter som bruker båndene til å sette på bedriftsgaver eller som en del av emballasjen.

 
 •      Rask levering og billig
 •      Forskjellige lekre kvaliteter
 •      Gir et personlig uttrykk
 
Pris: Fra kr. 2.710,00
 •      Individuelle designs
 •      Lekker kvalitet
 •      Billig
 
Pris: Fra kr. 299,00
(5/5 - basert på 89 vurderinger)
 •      Fra bare 500 stk.
 •      Forskjellige tykkelser, farger
 •      Utstanset i din form
 
Pris: Fra kr. 1900,00
 •      Hangtags med et bærekraftig uttrykk
 •      Laget av FSC-godkjent resirkulert kartong
 •      Til den bærekraftige merkevaren
 
Pris: Fra kr. 3.300,00
 •      Eksklusiv pynt
 •      På bestilling
 •      Med ditt trykk
 
Pris: Fra kr. 4600,00
 •      Mange farger
 •      Satengbånd eller grosgrain-bånd
 •      Trykt etter dine spesifikasjoner
 
Pris: Fra kr. 2710,00

Innpakning og hangtags

Logobånd og hangtags gir produktene eller gavene dine en flott finish. Nedenfor har vi samlet inspirasjon til hvordan du kan bruke de forskjellige produktene. 

 

Hangtags

Med hangtags gir du kolleksjonene dine et ferdig og profesjonelt uttrykk. Hangtags brukes typisk til å feste på klær og andre tekstiler før salg - det skiltet som ofte henger i merkelappen inne i plagget. På en hangtag kan man sette på priser eller fortelle om spesielle egenskaper ved produktet eller merkevaren. Vi produserer hangtags i henhold til ditt design, og du kan velge mellom mange forskjellige alternativer for å gi dine hangtags et spesielt uttrykk - og ønsker du dem helt enkle, så gjør vi det også. Vi kan stanse ut hangtags i hvilken som helst form, og du kan også velge transparente tags. Se også våre bærekraftige hangtags.

Logobånd

Trenger du en flott innpakning til firmagavene, er logobånd en enkel måte å fremheve bedriftens merkevare på, samtidig som mottakeren får en opplevelse av at det er gjort noe ekstra ut av gaven. Logobåndet kan også brukes på dekorasjoner eller blomsterbuketter. Logobånd brukes også ofte på goodiebags for å lukke posen, slik at goodiebagen må knytes opp. 

Gavebånd

Personlig gavebånd er populært, og ikke bare til innpakning. Gavebåndet er utrolig fint og har mange forskjellige bruksmuligheter. Vi har samlet inspirasjon til hvordan du kan bruke ditt personlige bånd nedenfor. 

 

Ideer til bruk av gavebånd

Personlig innpakning Noen ganger ser man et gavebord med en mengde gaver i samme type papir og med samme krøllete bånd, fordi alle gjestene har vært i samme butikkjede. Ønsker du å gi en gave som skiller seg ut, og som blir husket som noe spesielt? Da har vi samlet noen ideer for å gi gaven et helt spesielt uttrykk. Kjøp gavepapir som passer til mottakeren eller sier noe om deg som giver. Vurder om det skal være ensfarget, mønstret, humoristisk eller grafisk. Du kan også bruke flere typer gavepapir på samme pakke. Mange steder kan du finne fine esker i forskjellige størrelser til en rimelig penge. Bind et personlig bånd rundt esken, og du får en eksklusiv gave. Dette er også et fint alternativ til en flat konvolutt med penger i. 

Sett årstall på julepynt Gavebånd med teksten «Julen 2018» er en fin ide å knyte rundt adventskransen eller feste i den hjemmelagde julepynten, så det er lett å huske hvilket år den ble produsert. Vil du huske hvilket av barna som lagde hvilken pynt? Skriv barnets navn + årstall, da det er koselig å kunne huske tilbake når det henger på treet mange år senere. Et bånd med din egen tekst kan også pynte opp billige glasskuler i stedet for den tynne nylonsnoren som ofte følger med.  

Gule bånd til påskeegget Når familien blåser egg til påske, er det fint å sette et bånd i egget når det er ferdigmalt. 

Borddekorasjoner til livets store fester Bruk ditt personlige bånd til å knyte rundt vaser, lysestaker og blomster. Det gir et komplett uttrykk og gjestene kan se at alle detaljer er gjennomtenkt.

Bånd rundt godteposer, risposer m.m. Bind et bånd med din egen tekst rundt godteposer, gaveposer eller ris/fuglefrøposer. 

Invitasjoner Gavebåndet kan brukes på mange måter på festlige invitasjoner. Bruk båndet slik at gjestene må knyte opp invitasjonen eller lim det fast som en fin dekorasjon.

Hemper Bruk gavebåndet som hemper på hjemmelagde grytelapper, slik at de er enkle å henge opp. Samtidig er det alltid lett å se hvem som står bak håndarbeidet. 

 

 

 

 

5/5 - basert på 45 vurderinger
Kjøp gavebånd, logobånd og hangtags - designet etter dine ønsker
Trustpilot
TrustScore 4.6 | 1302 anmeldelser