Søk
Ikast Etiket - Labelyourself
login&t=1721023175 
0

Papirarmbånd med og uten trykk

  • Med trykk sendes i dag
  • Med eller uten trykk
  • Billigst. Fra kun 10 stk.
Levert hos deg: 16-17 juli
Leveringspris: Frakt fra kun kr. 45. Gratis fra kr. 249

Er du på jakt etter en billig og veldig effektiv armbåndsløsning til ditt arrangement, så er våre papirarmbånd og tyvekarmbånd en perfekt løsning.

Papirarmbånd er et godt produkt, som også kan brukes som billig adgangskontroll.

Vi har flere alternativer innen papirarmbånd, som du kan velge under "velg type" i skjemaet litt lenger nede på siden:

1. Papirarmbånd uten trykk fra vårt lager kan bestilles her eller nedenfor under "Velg type "Uten trykk". Vi sender samme dag hvis du bestiller før kl. 14:00.
2. Papirarmbånd med tekst trykkt. Velg "Med din tekst trykt" under "Velg type".Vi sender samme dag hvis du bestiller før kl. 14:00.
3. Papirarmbånd med logo kan bestilles via info@ikastetikett.no eller her.

Ser du etter armbånd i ulike materialer? Vi selger også festivalarmbånd og silikonarmbånd.

Mengde og type:
Velg antall:
stk


Type: (Merk: Ditt design nullstilles når du bytter type)

Størrelse:
mm mm

Husk å trykke "Velg"

Bakgrunn:

Swirl Swirl 2 Swirl 3 Heart Blur Converse Crown Men hits Women Retro One Retro Two Retro Three Heart Circle Swirl Swirl 2 Swirl 3
Velg type:
Skriv inn din tekst:
Velg type:
Velg antall:
Mix
Hvis du bestiller f.eks. 30 armbånd og ønsker 10 røde, 10 grønne og 10 gule, vennligst gi oss beskjed om det her. Du kan kun bestille 10, 20, 30 etc. i hver farge.
Husk å sette kryss i boksen over:
Velg figurer:
Figur til venstre for tekst
Figur til høyre for tekst
Figur på begge sider
Pris  (inkl. mva) kr.

Papirarmbånd - Leveringstid:

Papirarmbånd uten trykk - bestill før kl. 14.00 på hverdager - så sender vi samme dag.

Papirarmbånd med trykt tekst og bestilt ovenfor (uten trykkplate) bestill før kl. 14.00 på hverdager - så sender vi samme dag.

Bestiller du billige feiltrykte papirarmbånd, får du levert noen armbånd der vi har gjort en trykkfeil. Alle armbåndene er like og det kan f.eks. være trykt "HÅNDBOLD 2022" på dem.

Ved trykk av logo, grafikk, mm. lager vi en korrektur til godkjenning før produksjon, men først ved bestilling. Se priser nedenfor og send en e-post med tekst, logo, mm.


SEND EN FORESPØRSEL
Få et uforpliktende tilbud innen 1-2 timer i åpningstiden.


Priser pr. stk. med LOGO trykk:
100 stk.kr. 3,80
500 stk.kr. 1,75
1000 stk.kr. 1,05
2000 stk.kr. 0,98
5000 stk.kr. 0,64Med bildetrykk:
100 stk.kr. 5,55
500 stk.kr. 2,95
1000 stk.kr. 1,69
2000 stk.kr. 1,49
5000 stk.kr. 1,15


Leveringstid med logo/grafikk er 1 - 2 uker (normalt) - mot ekspressgebyr kan vi sende på få dager.

Oppstart pr. trykkplate kr. 500 / full farvet digitalt trykk kr. 1000.

Papirlignende armbånd som er laget av tyvek, som er utrolig slitesterkt og velegnet som kontrollarmbånd. Vårt lim og kvalitet er unik og det beste på markedet.

Det er et selvklistrende felt som gjør monteringen av tyvek armbåndet veldig enkelt og raskt, uten verktøy.

Maler


Last ned pdf maler:
Mal tyvek armbånd 19mm
Mal tyvek armbånd 24mm
 

Fakta om våre papirarmbånd

  • Kjøp papirarmbånd fra bare 10 stk.
  • Universal i størrelsen, så armbåndet kan tilpasses både barn og voksne.
  • Papirarmbåndet leveres med løpende nummerering uten ekstra kostnad.
  • 20 forskjellige standardfarger i tyvek armbåndet.
  • Lages i 12, 19 og 24 mm bredde. Standard er 19 mm.
  • Sikkerhetssplitt, så papirarmbåndet ikke kan byttes.
  • Bestillinger trykt med eget design/logo (info@ikastetikett.no), minimum 100 stk. Ved det antall trykker vi med fargene sort, rød, hvid eller blå på valgfri bunnfarge.


Papirarmbånd og tyvek armbånd til fester, festivaler og sommerleir


Ikast Etikett leverer papirarmbånd til utallige arrangementer ? med god grunn. Papirarmbånd er et utrolig allsidig armbånd, som er lett å tilpasse med trykt tekst eller bilder. I tillegge er papirarmbånd en billig løsning som vi kan leveres raskt, både med og uten trykk. Vi opplever at papirarmbånd brukes til alt fra små fester til store festivaler med tusenvis av gjester. Grunnen til at papirarmbånd ofte brukes på store festivaler, er fordi det er en sikker løsning som gjør forfalskning og juks vanskelig.

I de senere årene har vi sett at stadig flere også vil ha inngangskontroll på mindre, private fester, som f.eks. feiring av 18-årsdager, utdrikningslag, skole-disco, halloween-fester, avslutningsfester, bryllup, jubileum og konfirmasjoner. Med papirarmbånd kan vertskapet raskt få en oversikt over hvem som er invitert til selskapet. Med festivalarmbånd unngår du uinviterte gjester eller personer som ikke har betalt inngangsbillett. Hvis gjestene dine skal ha på seg armbåndet i flere dager, bør du kanskje vurdere å bruke et vevd armbånd, da papirarmbånd er ment som engangsarmbånd.

Hemmeligheten bak papirarmbånd er Tyvek


Papirarmbånd er egentlig ikke laget av papir (selv om navnet skulle tilsi det), men materialet både kjennes og ser ut som mykt papir ved første øyekast. Armbåndet er faktisk laget av Tyvek. Tyvek er et svært slitesterkt materiale, som også benyttes ved produksjon av beskyttelseskjeledresser. Materialet er nesten umulig å rive i stykker, men armbåndet kan lett tas av ved hjelp av kniv eller saks. Papirarmbåndene er motstandsdyktige mot vann, og de tåler søl fra drikke, håndvask og dusj uten at de går i stykker. Tyvek-armbånd brukes også på resorter hvor man må kunne se hvem som har betalt for all-inclusive eller bare for frokost osv.


Design unike papirarmbånd og tyvek armbånd


Vi har alltid papirarmbånd uten trykk på lager, både i mange ulike farger og med striper. Det går fint an å blande flere farger, men merk at vi ikke leverer færre enn ti av hver farge.
Hvis du vil ha en mer unik løsning, kan du velge papirarmbånd med trykk. Denne løsningen er fin hvis du ønsker et armbånd med din egen tekst, men ikke har behov for logo eller et helt unikt design. Du kan designe papirarmbånd med din egen tekst på denne siden. Vi kan også hjelpe deg hvis du vil ha papirarmbånd i en helt annen farge, eller med logo eller grafikk. Ta kontakt med vårt salgsteam, så hjelper de deg med å komme i gang.

Slik bruker du papirarmbånd og tyvek armbånd


I den ene enden av armbåndet er det et perforert mønster og på motsatt side er det et lite rektangel med lim og litt beskyttelsesplast. Når armbåndet skal festes på håndleddet, fjerner du beskyttelsesplasten og setter armbåndet rundt håndleddet. Når armbåndet føles stamt nok, trykker du limet mot armbåndet for å feste det. Nå er papirarmbåndet sikkert festet. Det skal være plass til at du kan putte pekefingeren mellom håndleddet og armbåndet ? det skal være stramt, men ikke for stramt. Når armbåndet er festet korrekt på håndleddet, skal det ikke være mulig å dra det over hånden for å gi det til noen andre, uten at det går i stykker.

 
Kundeanmeldelser:
Trude, Norge

Veldig fornøyd! Super service og rask levering. Har handlet her flere ganger, og kommer til å fortsette med det :-)

Cathrine, Lillestrøm

Jeg er superfornøyd med mine Papirarmbånd. De kom raskt og de var absolutt rimeligst på nettet. Dessuten likte jeg at man kunne bestille antall som passer mindre arrangement. Så er de veldig kule. Jeg gleder meg til å bruke de i mitt 40 årslag med festivaltema.

Bente, Etne

Kjempefornøgd med armbanda. Rask levering, god sørvis og god pris. Kan anbefalast.

Kristoffer, Asker/Norge

Flott kvalitet, hyggelige priser og hurtig levering. Både produkt og leverandør anbefales! :-)


 
Skriv gjerne en kommentar her


Trustpilot
TrustScore 4.6 | 1306 anmeldelser

5/5 4
Vi har åpent hele sommeren