Søk
Ikast Etiket - Labelyourself
login&t=1716605960 
0

LEVERING FAQ

HVA KOSTER LEVERING OG FRAKT HOS IKAST ETIKETT?
Hos Ikast Etikett får du levert pakken din gratis med priority air mail på alle nettkjøp over kr. 249. Du kan også velge våre andre fraktløsninger mot et mindre gebyr. Hvis du handler for mindre enn kr. 249, koster leveringen fra kr. 45. 

HVEM SENDER DERE PAKKEN MED?
Når du handler hos Ikast Etikett, kan du velge:

 • PostNord
 • UPS

De aller fleste ordrene vi sender er pakket grundig i en konvolutt, slik at budet kan levere ordren din direkte i postkassen. 

HVA ER LEVERINGSTIDEN?
Når du bestiller hos Ikast Etikett, vær oppmerksom på at hvis du har bestilt varer med eget design, må vi produsere ordren din først. Derfor kan leveringstiden variere avhengig av hvilke varer du har bestilt. På hver enkelt vare kan du se total leveringstid inklusiv produksjonstid. Du kan også se forventet leveringstid på ordrebekreftelsen. Merk at vi i utgangspunktet alltid sender hele ordren samlet, og derfor vil varen med lengst produksjonstid avgjøre den totale leveringstiden.

Når ordren din er produsert og klar til å sendes fra Ikast, går det 1-4 virkedager før du mottar ordren.

Hvis du bestiller varer fra lageret vårt, sender vi alltid ordren samme dag hvis du bestiller innen kl. 14.00.

Vi sender alltid en epost når vi sender ordren fra Ikast. 

HVOR ER PAKKEN MIN?

 • Levering til privatadresse:
  Sjekk postkassen først. Hvis ordren ikke ligger i postkassen, kan du ringe til oss, så hjelper vi deg med å finne ordren. Skulle uhellet være ute og pakken din har blitt borte, vil vi selvfølgelig sørge for å sende deg nye varer kostnadsfritt. 
 • Levering til bedrifter:
  Fra tid til annen opplever vi at pakker «blir borte» i både små og store bedrifter, men de dukker som regel opp. Som oftest er pakken levert til en av kollegaene dine, som har kvittert for pakken, så spør gjerne dem før du ringer til oss. Hvis kollegaene dine ikke har sett pakken, ringer du oss og så hjelper vi deg med å spore pakken. Sørg alltid for å skrive tydelig på bestillingen hvem pakken skal leveres til. Skriv gjerne avdeling og husk nøyaktig adresse.
   
 • Levering til pakkeshop:
  Hvis ordren sendes til en pakkeshop, får du beskjed fra fraktfirmaet via epost eller sms når pakken er klar til avhenting.
Trustpilot
TrustScore 4.6 | 1302 anmeldelser