Søk
Ikast Etiket - Labelyourself
login&t=1716603607 
0

Pride støttearmbånd

  • Vevd kvalitet
  • Gjenbrukbar lås
  • Spesialdesign.
Levert hos deg: 6-27 juni
Få en pris

Få støttearmbånd og salgsdisplay som Copenhagen Pride

Ikast Etikett har i samarbeid med Copenhagen Pride designet en løsning for salg av Pride armbånd. Målet er å samle inn penger til Copenhagen Pride og arbeide med menneskerettigheter og likestilling lokalt og internasjonalt. Salgsdisplayet er designet etter deres ønsker og inneholder vevde armbånd i spesialdesignet plastemballasje.

Hvis du jobber i et selskap, organisasjon eller forening som ønsker å arrangere en innsamling, kan vi anbefale salg av armbånd. Vi lager en totalløsning med display som er designet basert på dine ønsker og behov.

Salgsdisplayet kan plasseres i butikker og restauranter og er en fin måte å reklamere, opplyse og samle inn penger til en god sak.

Hvis du ønsker en lignende løsning eller har noe helt annet i tankene, kan du gjerne kontakte oss på 239 60 966 eller via skjemaet nedenfor. Vi elsker en god utfordring.

Her ser du en oversikt over våre støttearmbånd.
 
SEND EN FORESPØRSEL - få et uforpliktende tilbud innen 1-2 timer i åpningstiden.
 
 
Pris pr eske med 25 armbånd (individuelt pakket inkludert trykk på papp)
1000 stk.Kr. 185,00

Firmaer, foreninger og andre, vennligst bemerk at alle prisene over er eks. moms.

Få oppmerksomhet med støttearmbånd


Med støttearmbånd samler du ikke bare inn penger. Du skaper også oppmerksomhet rundt saken. Et armbånd på håndleddet til en ambassadør er den beste oppmerksomheten du kan få.

Armbåndene fra Wacken Festival er et eksempel på hvordan en festival samlet inn penger, siden konsertene ikke kunne holdes under koronastansen. Armbåndene ble solgt i pakker med 4. Fra fabrikken ble armbåndene satt på et stykke papp og pakket inn i plast - klare til å henge på salgsutstillinger.


 


 
5/5 - les anmeldelser
Kundeanmeldelser:
 
Skriv gjerne en kommentar her


Trustpilot
TrustScore 4.6 | 1302 anmeldelser

5/5 1