facebook

Golfmerker som sikrer utstyret ditt!
Golfmerker som sikrer utstyret ditt!

Golfmerker som sikrer utstyret ditt!

  • Super kvalitet
  • Hold styr på utstyret
  • Personlig tekst
Leveringstid: 3 - 7 arbeidsdager
Leveringspris: 29,95 kr.
Pris: Fra kr. 10,00

Golflmerker med egen tekst, så utstyret ikke blir borte.

Har du også glemt sandjernet ved en bunker eller mistet ditt jern på banen? Vi har vi løsningen, så du får det tilbake igen....

Våre selvklebende golfmerker med din egen tekst er et supert produkt, så du kan sikre ditt golfsett ved å merke det.

Våre golfmerker tåler både vind og vær og vi lager dem med personlig tekst, så ingen er i tvil om hvem som eier utstyret.
MALDESIGN
DIN EGEN STØRRELSE
Mengde og type:
Velg antall:
stk


Type: (Merk: Ditt design nullstilles når du bytter type)

Størrelse:
mm mm

Husk å trykke "Velg"

Bakgrunn:
ClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipart Swirl Swirl 2 Swirl 3 Heart Blur Converse Crown Men hits Women Retro One Retro Two Retro Three Heart Circle Swirl Swirl 2 Swirl 3
Skriv inn din tekst:
Velg type:
Velg antall:
Pris kr.


Fakta
  • All tekst lages sentrert og med størst mulig skrift. Dvs. færre linjer og tekst, større tegn.
  • Skriv teksten med store og små bokstaver, som du ønsker den.
  • Disse golflmerkene leveres på rull, dog leveres alle andre farger enn hvit på ark.
  • Måler 37 x 16 mm.

De selvklebende golfmerkene har utrolig sterkt lim og er laget i vinyl. Med din personlige tekst, sikrer du golfsettet ditt.

Du har ofret mange penger på ditt golfsett og det ville være irriterende å miste det!

De fleste har prøvd å glemme sitt sandjern ved en bunker, eller glemt sitt jern på banen. Her har du mulighet for å sette dine personlige, selvklebende golfmerker på ditt sett, så andre vet hvem som eier det.

Testet og oppfylt leketøy sikkerhetsstandard EN 71-3. Fri for PVC.

 
5/5 1