facebook

Selvklebende adresseklistremerker
Selvklebende adresseklistremerker
Selvklebende adresseklistremerker
Selvklebende adresseklistremerker

Selvklebende adresseklistremerker

 • Merk det du ikke vil miste!
 • Valgfri tekst og farge
 • Lang og god holdbarhet
Leveringstid: 3 - 7 arbeidsdager
Leveringspris: Gratis fra 350 kr.

Adresseklistremerker med din egen tekst

Har du også prøvd å miste dine ting, eller komme hjem med feil eiendeler, så har vi en perfekt løsning.

Våre adresseklistremerker kan merke alle dine ting og er veldig holdbare. Du kan få dem i mange farger så de passer til enhver anledning.

Bruk dem f.eks. til matboksen, drikkeflaska, lekene, golfutstyret, som avsender klistremerke, mm.
MALDESIGN
DIN EGEN STØRRELSE
AVANSERT
KONTURSKÅRNE
Mengde og type:
Velg antall:
stk


Type: (Merk: Ditt design nullstilles når du bytter type)

Størrelse:
mm mm Merk! Målene er i mm.

Husk å trykke "Velg"

Bakgrunn:
ClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipart Swirl Swirl 2 Swirl 3 Heart Blur Converse Crown Men hits Women Retro One Retro Two Retro Three Heart Circle Swirl Swirl 2 Swirl 3
Skriv inn din tekst:
Velg type:
Størrelse max. 100x100mm:
x mm

Type:

Velg antall:

Velg antall:

Størrelse: 37 x 16 mm
Merk, prisendring ved fargeprint
Velg tekstfarge:
Pris kr. Pris kr.


Fakta
 • 37mm. x 16mm. med avrundede hjørner.
 • Bestill fra 1 stk. med din egen tekst på hvit bund, og med sort tekst. Andre farger er minimum 20 stk.
 • Tåler oppvaskmaskin, olje, fett, bensin, frost, vind og vær.
 • Er langtidsholdbare.
 • Merk f.eks. bøker, matboks, verktøy, CD'er, golfutstyr, lykter, data-spill, fotoutstyr, videokassetter, brev, båttilbehør, og lign.
 • Hvit bunnfarge leveres på ruller, og alle andre farger på ark.
 • Det er lurt å skrive telefonnummer på merkene også. Hvis tingene skulle bli borte, er det større sannsynlighet for at de finner veien hjem igjen.
 • Vær oppmerksom på, at transparente klistremerker kan lages med bare svart tekst - du kan ikke laste opp egen design.


Selvklebende adresseklistremerker til merking av stort sett alt. Dog tåler de ikke vaskemaskin hvis man setter dem i klær, støvler eller lignende. Til klær som skal vaskes anbefaler vi våre strykemerker.

Våre klistremerker er av PP = polypropylen. De tåler oppvaskmaskin, vind og vær og er langtidsholdbare. Merk med andre ord alt du ikke vil miste.

Testet og oppfylt leketøy sikkerhetsstandard EN 71-3. Fri for PVC.

© 2019 Disney
© 2019 Disney/Pixar


 
5/5 - basert på 5 vurderinger
Kundeanmeldelser:
Anne, Slemmestad

Fine etiketter med plass til 4 linjer (de andre jeg fant hadde bare 3). Kom rett hjem i min postkasse. Flott at det var opplyst om at det påløpte toll dersom ordre oversteg 350,-.

Kirsti, oslo

Fornøyd med størrelse og tekst. Har ikke fått testet hvor slitesterke disse er enda, men foreløpig virker de bra.

Wenche, Skjetten

Veldig fornøyd med klistrelappene jeg bestilte. Veldig bra at dere leverer etiketter med mer enn 3 linjer tekst, slik at hele adressen + telefonnummer kom med. Problemfri og rask levering,så alt sto til forventningene :)

Kristin, Elverum

Akkurat sånne jeg var på utkikk etter:) Veldig fornøyd så langt

Anne-Line, Oslo

Merkelappene var fine, og teksten var riktig skrevet. Det er et pluss. Stoffmerkene var også fine, bra med mange fargemuligheter.


 
Skriv gjerne en kommentar her

5/5 5