facebook

Selvklebende Minilapper

Selvklebende Minilapper

  • 16 x 6 mm.
  • Valgfri tekst og farge
  • Lang og god holdbarhet
Leveringstid: Sendes i dag
Leveringstid
På lager. Bestiller du før kl 14.00, sender vi det typisk samme dag. Når din bestilling er pakket og klar til å sendes, sender vi en mail til deg.

Leveringspris: Gratis fra 350 kr.

Uten kemikalier, godkjent for nær kontakt med hud.

Våre minilapper kan merke alle dine ting og er veldig holdbare. Du kan få dem i mange farger så de passer til enhver anledning.

Bruk minilapper f.eks. til matboksen, drikkeflaska, lekene, golfutstyret, som avsender klistremerke, mm.
MALDESIGN
DIN EGEN STØRRELSE
DIN EGEN STR.
AVANSERT
KONTURSKÅRNE
Mengde og type:
Velg antall:
stk


Type: (Merk: Ditt design nullstilles når du bytter type)

Størrelse:
mm mm NB! Målene angis i mm.

Husk å trykke "Velg"

Bakgrunn:
ClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipart Swirl Swirl 2 Swirl 3 Heart Blur Converse Crown Men hits Women Retro One Retro Two Retro Three Heart Circle Swirl Swirl 2 Swirl 3
Skriv inn din tekst:
Velg type:
Størrelse max. 100x100mm:
x mm

Type:

Velg antall:

Velg antall:

Størrelse: 30 x 10 mm
Merk, prisendring ved fargeprint
Velg tekstfarge:
Pris kr. Pris kr.


Fakta
  • 16mm. x 6mm. med avrundede hjørner.
  • Bestill fra 50 stk.
  • Tåler oppvaskmaskin, olje, fett, bensin, frost, vind og vær.
  • Er langtidsholdbare.
  • Merk f.eks. bøker, matboks, verktøy, CD'er, golfutstyr, lykter, data-spill, fotoutstyr, videokassetter, brev, båttilbehør, og lign.
  • Det er lurt å skrive telefonnummer på merkene også. Hvis tingene skulle bli borte, er det større sannsynlighet for at de finner veien hjem igjen.
  • Vær oppmerksom på, at transparente klistremerker kan lages med bare svart tekst - du kan ikke laste opp egen design.


Selvklebende minilapper til merking av stort sett alt. Dog tåler de ikke vaskemaskin hvis man setter dem i klær, støvler eller lignende. Til klær som skal vaskes anbefaler vi våre strykemerker og navnelapper.

Våre minilapper er av PP = polypropylen. De tåler oppvaskmaskin, vind og vær og er langtidsholdbare. Merk med andre ord alt du ikke vil miste.

Testet og oppfylt leketøy sikkerhetsstandard EN 71-3. Fri for PVC.

© 2019 Disney
© 2019 Disney/Pixar


 
5/5 1