facebook

Vevde navnebånd med egen tekst
Vevde navnebånd med egen tekst
Vevde navnebånd med egen tekst
Vevde navnebånd med egen tekst
Vevde navnebånd med egen tekst
Vevde navnebånd med egen tekst

Vevde navnebånd med egen tekst

 • Gjør tøyet ditt unikt
 • Økotex 100 sertifisert
 • Fåes i 10, 14 eller 25 mm
Leveringstid: 6 - 12 arbeidsdager
Leveringspris: Gratis fra 350 kr.

Få navnebånd i klærne og dine egne kreasjoner

Skal dine kreative verker ha et ekstra streif av luksus, så er våre navnebånd med til å sette prikken over i-en. Navnebåndet er et mykt polyesterbånd, som kan lages i den stilen du ønsker.

Du kan selv designe navnebåndet så du får eget navn i, på en flott og unik måte.

Navnebånd er også en lekker måte at sette navn i barnas klær på, så de glemte tingene kommer tilbake igjen.

Navnebåndene våre er Oeko-tex 100-sertifisert. Sertifiseringen garanterer at navnebåndet ikke inneholder helseskadelige stoffer, slik at du trygt kan feste navnebåndet i ditt barns klær.
Pris kr.


Fakta
 • Teksten sentreres
 • Vi lager også navnebåndet med stryke-bakside, men ønsker du å stryke merkene på, så anbefaler vi klart våre strykemerker, som er utrolig holdbare og lette å bruke.
 • Navnebåndet er laget i 100%, myk polyester.
 • Testet og tåler 90 graders vask, også med lim.
 • Høyden på båndet er 10, 14 eller 25 mm, og lengden avhenger av antall tegn og skrifttypen du velger.
 • Ved valg av gull eller sølv brukes lurex garn, som gjør båndet litt stivere. Vi overleverer alltid med ca 10% ved bestilling av gull og sølv, da det vil være noen få navnebånd med feil i vevingen. På den måten får du det antallet du har betalt for, og kanskje litt flere.
 • På hver side av teksten vever vi, som standard, 15mm ekstra, så de kan brettes inn
 • Båndene misfarger ikke
 • Økotex 100 sertifisert, som garanterer at navnebåndet ikke inneholder helseskadelige stoffer


100 navnebånd med din tekst koster kun kr. 139,-, som raskt er tjent inn, når det glemte tøyet kommer tilbake. Hvis du bruker navnebåndet til dine egne kreasjoner, så skal du ikke få mange nye kunder før navnebåndet er tjent inn. Med navn i tøyet er det lett at finne fram til deg.

Klikk her, for å få inspirasjon til design og fargekombinasjoner, mm. utfra hva andre har valgt.

Sammensett dine egne, individuelle navnebånd med navn.

Det er kan være lurt å skrive telefonnummer på merkene også - så er det større sannsynlighet for at du får dine ting tilbake.

 
5/5 - basert på 29 vurderinger
Kundeanmeldelser:
Anita, Sandnes, Nor..

Hei Hanne, ønsket meg flere farger uten å måtte kjøpe 100 av flere. Tok en sjanse på mix 20 900 selvom jeg syns fargene så litt triste ut på bildet, det er jeg SÅ glad for at jeg gjorde, for de var virkelig nydelige<3 Tusen takk! Har nå også bestilt den andre mix pakken og gleder meg som en unge til den kommer. :) mvh Anita

Grethe, Sandefjord

Hei Veldig fine bånd, men de blir ikke helt som det man designer på nettet. Mine ble uleselig fordi jeg hadde valgt bunnfarge og skriftfarge med liten kontrast. Bestilte brune bånd med sort håndskrift og det ble altfor lite kontraster selv om det ser fint ut på skjermen før jeg bestiller. Burde kanskje ha sperre på den kombinasjonen.

Svar,

Hei,

Takk for din kommentar. Det kan være vanskelig å se på skjermen sånn det blir når det kommer ut av veven. Noen ønsker liten kontrast og for dem er det helt ok. Men selvsagt om du vil ha mere kontrast ser jeg at det ikke var den beste kombinasjonen.
Jeg vil at alle mine kunder er fornøyde med sine varer så la meg få lov til å lage noen nye til deg. Jeg mailer deg privat så finner vi ut av det!

Ønsker deg en god dag.

Beste hilsner fra Hanne

Magnhild, Oslo

Fikk mine vevde tøymerker i dag, og de var fantastisk fine. Det blir en fornøyelse å montere disse i mine strikkearbeider fremover. Det skal også sies at oppfølging av ordre og levering var meget god. ANBEFALER derfor firmaet.

Svar,

Hei Magnhild,

Tusen takk for din fine kommentar og ikke minst din anbefaling. Du er alltid velkommen til å kontakt meg om du har bruk for noe annet!

Ønsker deg en super strikke god dag,

Beste hilsner fra

Hanne

Bjørg, Lunde

Har vært godt fornøyd med deres servise tidligere. Den siste leveransen ble litt feil. Jeg bestilte 100 navnebånd til å sy fast og 100 navnebånd med strykebakside. Da jeg mottok pakken, var det 200 til å sy. På fakturaen var det 100 av hver, så det har nok skjedd en feil. Dere ønsker tilbakemelding så da synes jeg det er greit å si fra. På navnelappene sto det Magnhild Strand. Med hilsen Bjørg Strand.

Svar,

Hei Bjørg,

Takk for din kommentar. Jeg beklager feilen og vil selvsagt sette nye navnebånd i gang til deg 100 stk med strykebakside. Jeg sender dem til deg i neste uke!
Beklager feilen nok en gang og håper du blir fornøyd med de nye som kommer :-)

Ønsker deg en god dag,

Hilsen Hanne

Malin, Skien

Bestilte sort bånd med 2 linjer tekst i sølv med blomst. Superfine!!! Kjempefornøyd! Ca 1 ukes levering :-)


 
Skriv gjerne en kommentar her

5/5 29