Søk
Ikast Etiket - Labelyourself
login&t=1716601098 
0

Munnbind med logo og ditt eget trykk

 • I ditt eget design
 • Gå opp hygiene
 • Rask levering
Levert hos deg: 3-12 juni
Få en prisSe alle nøkkelbånd

Beskytt deg selv, dine ansatte og gjestene dine

Et munnbind i stoff sender et sterkt signal til miljøet om at du er opp til din egen og selskapets generelle helse og hygiene. Bestill den med din egen logo, melding eller farge.

Design ditt eget munnbind

Munnbindet beskytter dine ansatte og kundene dine mot smitte og hjelper deg å ta samfunnsansvar i kampen mot smitte.

Vi kan tilby deg 3 typer masker
2 eller 3 lag bomull/polyester, produsert av en pålitelig og erfaren forretningspartner i Asia.

1 lags mikrofiber, produsert i EU, med opptil 90% filtrering.
(Kategori 1, CEN CWA 17553: 2020). Oeko Tex 100.

Maskene er IKKE sertifisert for bruk i helsevesenet.
 
SEND EN FORESPØRSEL - få et uforpliktende tilbud innen 1-2 timer i åpningstiden.
 
 
Enhetspris 2-lags bomull/polyester:
50 stk.Kr. 33,81
100 stk.Kr. 21,05
250 stk.Kr. 15,34
500 stk.Kr. 13,11
1000 stk.Kr. 12,21


Enhetspris 3-lags bomull/polyester:
50 stk.Kr. 43,95
100 stk.Kr. 31,35
250 stk.Kr. 26,25
500 stk.Kr. 21,95
1000 stk.Kr. 18,50


Enhetspris mikrofiber:
50 stk.Kr. 60,40
100 stk.Kr. 50,20
250 stk.Kr. 35,60
500 stk.Kr. 34,20
1000 stk.Kr. 29,10


Enhetspris CE merket:
5000 stk.Kr. 3,69
10000 stk.Kr. 2,49
20000 stk.Kr. 2,19
50000 stk.Kr. 1,90


Ekstra filter koster 3,10 kr

Firmaer, foreninger og andre, vennligst bemerk at alle prisene over er eks. moms.

For et ekspressgebyr kan vi gjøre munnbind til ca. 1 uke.

Oppstart pr design 500 kr (engangsbruk)

Munnbind med logo


Når alle medarbeiderne dine har et munnbind med logo, skaper det et helhetsinntrykk. På samme måte som hvis medarbeiderne bruker arbeidsklær, f.eks. på et kjøkken. Det kan være trygt for kundene å se at arbeidsgiveren har tatt ansvar og at munnfoldet er en del av medarbeidernes «uniform».

Medarbeiderne må kanskje ha munnbind i mange timer av gangen. Vær derfor oppmerksom på at medarbeiderne skal kunne skifte munnbind i løpet av dagen, da munnbind skal skiftes hvis de blir fuktige. Et tørt munnbind gir også best komfort for den som bærer masken.

Pass på å vaske munnbindet med logo før bruk. Munnbind skal alltid vaskes ved 60 grader for å sikre høy hygiene.

Du designer munnbind med logo selv


Når du bestiller tøymunnbindene, velger du farge og trykk på munnbindene, som passer med bedriftens andre farger og merkevare. Fortell oss det gjerne hvis du har spesielle designønsker, så finner vi en løsning sammen. Hvis du ønsker et 3-lags munnbind med et virkelig fint trykk, kan du velge å lage det ytterste laget av mikrofiber.Munnbind med trykk


Slik bruker du munnbindene riktig: Sørg alltid for at munnbindet sitter tett til ansiktet. Munnbind må dekke både nese og munn for at det skal beskytte best mulig. Denne typen munnbind har elastikk som man legger rundt ørene, slik at munnbindet med trykk sitter tett inntil ansiktet. Når du bruker munnbind, må du sørge for å ha rene hender før du tar på deg munnbindet. Etter at du er ferdig med å bruke munnbind med trykk, bør du vaske eller sprite hendene igjen. Pass på å legge munnbindet i en lukket pose inntil du skal vaske munnbindet.

Munnbind med trykk er personlig og bør ikke deles med andre. Når du tar av munnbindet etter bruk, bør du ikke bruke det igjen før det er vasket. Det kan derfor være en god idé å ha mer enn ett munnbind per person, som man kan bruke mellom vask. Etter vask er det en god ide å oppbevare munnbindet i en ren pose slik at munnbindet holder seg helt ren før bruk.

Unngå å berøre munnbindet med hendene, bortsett fra når du tar det på og av.

Hvis du ønsker å designe dine munnbind på denne siden, kan du gjøre det ved å klikke på den grønne knappen «Design ditt eget munnbind her». Denne typen er vårt 1-lags munnbind i mikrofiber. Hvis du ønsker et 3-lags munnbind i bomull, kan du sende en forespørsel til oss her på siden eller via e-post. Du kan selvfølgelig også ringe oss. Gi oss beskjed hvis du trenger munnbind med logo raskt. Mot et ekspressgebyr kan vi levere munnbindene dine veldig raskt.

Ekstra filter for 3-lags munnbind


Hvis du ønsker å bruke tøymunnbind og vil ha den beste beskyttelsen, kan du kjøpe et ekstra filter til vårt 3-lags munnbind.

Hvis du vil ha munnbind som er CE-godkjent, anbefaler vi våre engangsmunnbind .

Munnbind i stoff er ikke godkjent for bruk i helsesektoren
I kampen mot smittsomme sykdommer er det viktig å sende de rette signalene og ta et samfunnsansvar.
Munnbind med din egen logo kan bidra til å øke merkevaren din og vise at du er opptatt av helse, hygiene og kvalitet.

Du kan for eksempel bruke munnbind med logo som gaver til dine kunder, ansatte og bekjente. Eller bruk dem for å vise kundene dine at de trygt kan handle hos deg, f.eks. i kafeen, take-away-restauranten eller grillbaren.
 

Fakta om våre munnbind med logo

 • Sterkt signal til omgivelsene
 • Bandasje med logo mot Covid-19
 • Beskytt dine gjester, kunder og ansatte mot smitte
 • Billig salgsfremmende gave
 • Med din logo / melding
 • Berør utsiden
 • ONE SIZE
 • Laget av 220g / m2 mikrofiber
 • Tåler vask ved 60 grader
 • EU produserte
 • CE-merket : NEJ
Slik designer du munnbind med logo


Når du bestiller munnbind med logo hos Ikast Etikett, har du flere alternativer å velge mellom. Du kan f.eks. designe unike munnbind med bedriftens egen logo, ditt personlige design eller ensfarget i akkurat den fargen du ønsker.

Vi har tre typer stoffmunnbind med logo i forskjellige kvaliteter og med forskjellige designmuligheter.

1-lags munnbind i mikrofiber - design selv på nett:
Denne typen munnbind med logo bestiller du her på siden. Du kan bruke vår nett-designer for å designe ditt eget eller laste opp et ferdig design. Du kan se hvordan munnbindene vil se ut med én gang.

Når du bruker vår nett-designer, kan du velge mellom mange ulike symboler, f.eks. regnbuer, kaker, hjerter, kjøretøy, dyr, flagg, sportsutstyr og mye annet. Videre kan du bestemme bakgrunnsfarge og skrive tekst med forskjellige skrifttyper. I kombinasjon med dette kan du laste opp din egen logo/figur. Hvis du allerede har et ferdig design, kan du laste opp din egen fil.

Vi setter dine 1-lags munnbind i produksjon så snart vi mottar din bestilling, og du kan forvente å motta dem innen 1-2 uker. Disse munnbindene er OekoTex100-sertifisert med opptil 90 % filtrering.

2-lags munnbind i polyester:
Kontakte vårt salgsteam hvis du ønsker våre 2-lags munnbind. Du kan sende en ferdig layout, som vi sender til vår produksjonsavdeling. Alternativt kan du sende logoen din sammen med den pantone-fargen du ønsker på munnbindet.

Vi hjelper deg gjerne med enkle oppsettinger, men hvis du vil ha et mer komplisert design, bør du kontakte en grafisk designer som kan designe munnbindet for deg. Når vi har mottatt designet ditt, sender vi det til vår produksjonsavdeling. De sender deretter en korrektur til oss, som du må godkjenne før vi setter etikettene dine i produksjon.

3-lags munnbind i bomull/polyester med justerbare stropper og filter:
Våre 3-lags munnbind er fremstilt i en blanding av bomull og polyester. Denne typen munnbind med trykk har justerbare stropper. De justerbare stroppene har en liten «perle» som kan strammes bak ørene, slik at munnbindet sitter helt perfekt uansett om det er barn, kvinner eller menn som skal bruke det.

For å få et best mulig trykk som er skarpere og mer detaljert, kan du velge å få det ytterste laget på denne typen munnbind i mikrofiber.

Kontakt vårt salgsteam hvis du ønsker 3-lags munnbind.

Engangsmunnbind med trykk - CE-godkjent:
Hvis du vil ha CE-godkjente munnbind, bør du velge våre engangsmunnbind med trykk. Denne typen munnbind blir som regel fremstilt med én enkel logo eller logo i et gjentagende symmetrisk mønster.


 
5/5 - les anmeldelser
Kundeanmeldelser:
 
Skriv gjerne en kommentar her


Trustpilot
TrustScore 4.6 | 1302 anmeldelser

5/5 1