Søk
Ikast Etiket - Labelyourself
login&t=1713469613 
0

Bærekraftig RFID-plate

 • Miljøvennlig løsning
 • Sikker adgangskontroll
 • RFID-plater i PET eller tre
Levert hos deg: 30 april-27 mai
Få en pris

Velg en plate i PET eller tre.

Vil du ha elektronisk adgangskontroll samtidig som du tar hensyn til miljøet? Velg RFID- eller NFC-plater i PET eller tre.

Tre er en bærekraftig løsning, den er original samtidig som den ser bra ut og støtter din bedrifts miljøvennlig profil. Vi kan selvfølgelig også levere armbånd i bærekraftig materiale.

Vi tilbyr også kort i «kredittkortstørrelse» i tre eller PET.
 
SEND EN FORESPØRSEL - få et uforpliktende tilbud innen 1-2 timer i åpningstiden.
 
 
Priser (FM1108):
100 stk.Kr. 12,95
500 stk.Kr. 6,50
1000 stk.Kr. 5,20
5000 stk.Kr. 4,55

Oppstart pr. design kr. 500 (engangskostnad)

Be om tilbud på større antall miljøvennlige RFID-/NFC-plater i PET eller tre.

Bedrifter, foreninger og andre, vennligst merk at alle ovenstående priser er ekskl. mva.

Her finner du mange andre produkter med RFID.

Vi kan levere forskjellige frekvenser og typer, så vennligst spør etter den som løser deres behov.

Vi selger ikke hardwaren til skanningen, kun RFID-armbåndene.

Hva er NFC?


NFC står for «Near Field Communication» Du kjenner til det fra før hvis du bruker kontaktløs betaling når du betaler med bankkortet ditt i f.eks. dagligvarebutikker og bare holder kortet ditt, smartklokken eller mobiltelefonen mot betalingsterminalen. Flere og flere mobiltelefoner kan lades trådløst. Da er det også en NFC-chip som sørger for at telefonen din lades.

Hos Ikast Etikett bruker kundene våre kort med NFC-chip til mange forskjellige ting. Nedenfor har vi samlet et par eksempler på hvordan du kan bruke de flotte miljøvennlige kortene med NFC-chip:

 • Kort med NFC-chip på treningssenteret: Her bruker kundene kortet med NFC-chippen som adgangskort og betalingsmiddel. På denne måten unngår treningssenteret å måtte ha kontanter liggende, og kundene kan kjøpe en kald flaske vann, energidrikk eller liknende uansett om senteret er bemannet eller ikke.

 • Fordelskort: Mange butikker og spesielt butikkjeder har medlemskort og fordelskort til kundene sine. Med et fordelskort med NFC-chip kan butikken raskt lese av kundens kort og gi personlige tilbud og fordeler.

 • Kort til ladestasjonen: Kortene våre med NFC-chip blir også brukt i forbindelse med ladestasjoner. Her er det vanlig at bileieren har et abonnement som blir aktivert når kunden holder NFC-chippen opp foran laderen. Kunden kan også ha en avtale tilknyttet, slik at betalingskortet som er tilknyttet kontoen blir belastet, og kunden kun betaler for det som lades.

 • Visittkort med NFC-chip: Et visittkort med NFC fungerer ved å holde visittkortet opp mot mobiltelefonen med NFC-leser. Når telefonen har lest kortet, kan man velge å lagre kontaktopplysningene på telefonen. De fleste smarttelefoner har en NFC-leser.

  FAQ om RFID- og NFC-chips


  Hva kan man bruke RFID/NFC-chips til?

  Man kan bruke RFID- og NFC-chips i en lang rekke sammenhenger der det f.eks. er behov for adgangskontroll eller opptelling av gjester.

  RFID/NFC som adgangskontroll:
  Vi leverer mange løsninger til festivaler, museer, resorter og mye annet, der det er behov for sikker adgangskontroll med RFID- eller NFC-chip. Dette er vanlig i kombinasjon med et armbånd som sitter godt festet på håndleddet. Med RFID/NFC kombinerer vi det klassiske og sikre festivalarmbåndet med en enda sikrere løsning som bruker moderne teknologi.

  Til betaling:
  I kombinasjon med betaling kan et armbånd med RFID/NFC kobles sammen med gjestenes betalingskort. På den måten unngår man at gjestene trenger kontanter.

  Til tidsregistrering:
  I sykkelløp og andre mosjonsløp både for amatører og profesjonelle benyttes det mye elektronisk tidtaking. Den elektroniske tidtakingen fungerer ved at hver enkelt deltaker har en chip i skoen eller på startnummeret, som registrerer nøyaktig når start- og målstreken passeres.

  RFID/NFC i nøkkelkort eller nøkkelbrikker:
  Hoteller og private virksomheter, offentlige institusjoner, foreninger, treningssentre og mange andre kan ha stor nytte av å bruke RFID eller NFC til å låse opp dører med. Med nøkkelbrikker er det enkelt å tildele adgang i en begrenset periode eller stenge en nøkkel hvis medarbeideren eller medlemmet ikke lenger har adgang.

  Hvordan bruker man RFID/NFC-chips?

  Man bruker RFID/NFC-chips ved å skanne RFID-chippen (taggen). Når taggen skannes, mottar skanneren data fra chippen, som kan avleses på PC/mobil. RFID/NFC-chips brukes f.eks. som adgangskontroll til festivaler, hvor chippen er kodet til å gi gjesten adgang.

  Er RFID/NFC-chips sikkert?

  Ja! Når du velger RFID/NFC som en del av din sikkerhetsløsning til arrangementet, festivalen eller fornøyelsesparken, får du en svært sikker form for adgangskontroll. RFID/NFC-chips er gjennomtestet og brukt over hele verden på utallige festivaler, museer, treningssentre, fornøyelsesparker, badeland, hoteller osv.

  Når gjestene har fått skannet armbåndet sitt ved inngangen, blir det registrert. Deretter vil det ikke være mulig å overdra armbåndet og gi det videre til en annen gjest utenfor gjerdet, som så forsøker å komme inn. Det er dessuten vanskelig å kopiere en RFID-chip. Man kan også sikre seg ytterligere ved å kryptere data på chippen.


  Maler


  PDF maler:
  Mal PVC slider 26x33 mm
  Mal PVC slider 30x33 mm
  Mal PVC slider 30x30 mm
  Mal PVC slider 30x28 mm

  .eps maler:
  Mal PVC slider 26x33mm
  Mal PVC slider 30x33 mm
  Mal PVC slider 30x30 mm
  Mal PVC slider 30x28 mm

   

Fakta om våre miljøvennlig rfid- eller nfc-plate i tre eller pet

 • Høy kvalitet
 • Miljøvennlig
 • Gjennomtestede kvaliteter
 • Unike produkter
 • Forskjellige frekvenser og chip: ICODE SLI, ICODE SLIX, ICODE SLI-S, Mifare Ultralight EV1, Mifare Ultralight, NTAG216, Mifare 1k S50, FM1108, Ntag203, Ntag213, Alien H3(9613), Alien H3(9629), EM4200, TK4100


Kort med RFID-chip


De mest populære RFID-chippene blant kundene våre er Mifare Classic 1K eller Mifare UL C. Men spør oss gjerne hvis du har behov for en annen RFID-chip som passer til systemet ditt.

Når man skal kjøpe armbånd med RFID-chip, er det mange muligheter for å sette sammen et unikt armbånd med RFID-chip. Man kan i utgangspunktet velge fritt hvilken type armbånd man vil ha. Uansett om det er et klassisk vevd festivalarmbånd, et bærekraftig armbånd i PET, silikonarmbånd eller noe helt annet, hjelper vi gjerne til med å finne den helt riktige løsningen som passer til arrangementet. Det er også mange muligheter til å tilpasse utseende på platen med RFID-chippen. Taggen er ofte rektangulær, men vi kan også lage den i andre former. Det er også mulighet til å designe platen med et flott logotrykk. Eller hva med å velge en bærekraftig RFID-chip i tre eller PET? Flere av våre RFID-armbånd gir også mulighet for å få chippen lagt inn i selve armbåndet.

Med en RFID-chip er det mulig å lese av chippen på lengre avstand sammenlignet med NFC. Det kan være en fordel i f.eks. løp eller stafetter, hvor man vil lese av deltakernes tid uten at alle deltakerne må bort til en skanner for å registrere RFID-chippen. I stedet vil chippen kunne leses av når deltakerne løper, sykler, ruller eller på annen måte passerer en måling. Noen velger å ha en måling som registrerer tiden både ved start og mål, slik at man får en svært nøyaktig tid for hver enkelt deltaker.

Hva er en NFC-tag?


Hovedforskjellen mellom RFID og NFC er at en NFC-enhet ikke kun fungerer som «leser», men også som en NFC-tag. NFC er faktisk også en form for RFID. To mobiltelefoner kan f.eks. også utveksle data med hverandre via NFC.

En NFC-tag er den lille chippen som blir satt inn i våre miljøvennlige kort i plast eller tre. I prinsippet kan NFC-taggen settes inn i alle slags forskjellige ting, alt fra postkort, klistremerker og mye annet. NFC-taggen har ingen energikilde. Den krever altså hverken batteri eller strøm på annen måte. Ved hjelp av magnetisk induksjon får NFC-taggen energi fra skanneren eller andre enheter, f.eks. en mobiltelefon, for å kunne sende data fra NFC-taggen. For å lese en NFC-tag må skanneren og NFC-taggen være tett inntil hverandre. Det er f.eks. derfor NFC blir brukt i betalingskort, slik at andre ikke kan heve penger på ditt kort på lang avstand. Andre former for RFID tillater derimot at data leses av på lengre avstand.

Når du kjøper et kort med NFC-tag hos Ikast Etikett, blir kortene produsert etter dine spesifikasjoner.

Du bestemmer hvilket materiale kortet skal produseres i. I tillegg kan du selv definere farger og trykk, f.eks. logo, eller om du vil ha tekst preget eller trykt på kortet. De fleste av kundene våre kjøper kort med følgende NFC-tags: .NTAG213, NTAG216 eller Mifare UL EV1. Som utgangspunkt er chippen «blank» når du mottar kortene dine, og du koder NFC-taggen selv. Men hvis du sender oss en Excel-fil med data og forteller oss i hvilket spor du vil at dataene skal ligge, så hjelper vi deg med det også.

Hvis du har spørsmål om NFC-tags, er det bare å kontakte oss. Vi har hjulpet mange forskjellige kunder med forskjellig behov og påtar oss gjerne din utfordring også.


 
5/5 - les anmeldelser
Kundeanmeldelser:
 
Skriv gjerne en kommentar her


Trustpilot
TrustScore 4.6 | 1296 anmeldelser

5/5 1