Søk
Ikast Etiket - Labelyourself
login&t=1716601964 
0

Boathouse nøkkelbånd - flyter på vannet

  • Flyter på vannet
  • Høy kvalitet
  • Med ditt eget design
Levert hos deg: 11-19 juni
Få en pris

Flytende nøkkelbånd med deres logo

Det smarte Boathouse nøkkelbåndet er ypperlig til alle som oppholder seg ved eller i nærheten av vann. Med den flytende nøkkelringen unngår man at nøkler man mister i vannet blir borte for alltid.

Del ut eller selg det flytende Boathouse nøkkelbåndet til medlemmer av seilforeningen, kajakklubben, surfeklubben eller i lystbåthavnen.

Den flytende nøkkelringen blir fremstilt etter eget design. Man kan derfor sette sitt eget preg på nøkkelbåndet ved å velge farge på tubestrikken og/eller eget trykk, f.eks. logo eller annen tekst. Man kan også velge flere forskjellige karabiner, men vi anbefaler som utgangspunkt en lettere karabin for å holde vekten på den flytende nøkkelringen nede.

Det flytende nøkkelbåndet er fremstilt i en lett tubestrikk, som sikrer at nøkkelbåndet er lett og flyter godt. Inne i tubestrikken er det skumbiter som sikrer at nøkkelbåndet flyter på vannet (se bildet).
 
SEND EN FORESPØRSEL - få et uforpliktende tilbud innen 1-2 timer i åpningstiden.
 
 
Priser pr stk ved 1 farvet trykk:
100 stk.Kr. 41,25
500 stk.Kr. 33,80
1000 stk.Kr. 28,20
2500 stk.Kr. 24,50

Oppstart per design kr. 500 Bedrifter, foreninger og andre: Vennligst merk at alle ovennevnte priser er ekskl. MVA.

Det er ikke lovpålagt å ha sikkerhetslås i nøkkelbånd i Norge, men vi vil anbefale å velge sikkerhetslås til seilsport og et aktivt liv. Se hele utvalget av noekkelbaand.


Boathouse nøkkelbånd egner seg til alle som dyrker seilsport og andre aktiviteter på vann, og hvor det kan være nødvendig å ta med seg nøkler. F.eks. til skapet i garderoben. De flytende nøkkelringene kan brukes til å deles ut til medlemmene eller festes på alle nøkler med forbindelse til klubbhuset.
 

Fakta om våre boathouse nøkkelbånd

  • Boathouse nøkkelbånd til alle slags aktiviteter ved og på vann I ditt eget design - velg farge og tekst/logo på deres flytende nøkkelring.
  • Tubestrikket nøkkelbånd med skum.
  • Flyter lett på vannet.
  • Del ut eller selg videre.
  • Unngå at nøkler forsvinner på havets bunn.


 
5/5 - les anmeldelser
Kundeanmeldelser:
 
Skriv gjerne en kommentar her


Trustpilot
TrustScore 4.6 | 1302 anmeldelser

5/5 1