Søk
Ikast Etiket - Labelyourself
login&t=1716605649 
0

Bærekraftige klistremerker

Levert hos deg: 29 mai-3 juni
Leveringspris: Frakt fra kun kr. 45. Gratis fra kr. 249
Design dine egne bærekraftige klistremerker hos Ikast Etiket | Trykt med HP latex-trykk.
Her kan du designe dine bærekraftige klistremerker slik du ønsker at de skal se ut.Velg størrelse, antall, form, og last opp din egen design eller velg en av våre. Sett inn og flytt bilder, logoer og tekst til du har oppnådd ønsket resultat. Se her i videoen hvordan du bruker designeren.
Bredde i mm.
Høyde i mm.
Antall


Form

Bakgrunn

Tekst

Last opp image

Lag og bakgrunn

Hva er bærekraftige klistremerker?

Med våre bærekraftige klistremerker ønsker vi å gi deg et produkt av høy kvalitet, hvor det er tatt hensyn til både valg av materiale og trykkemetode, for å spare ressurser og bruke blekk som ikke er skadelig verken for ansatte eller miljøet.
Vi trykker våre bærekraftige klistremerker med HP Latex-trykk. Latex-trykk egner seg godt for etiketter som ikke trenger å tåle kjemikalier, så i de fleste tilfeller kan du trygt bruke våre bærekraftige klistremerker som et godt alternativ til våre vinylklistremerker.

Latex-trykk er ripebestandig og krever ikke laminering. Samtidig er Latex-trykk luktfritt og fritt for tungmetaller.

Bærekraftige klistremerker uten PVC

Når du kjøper bærekraftige klistremerker, er klistremerkene uten PVC. I stedet bruker vi et høykvalitets PVC-fritt materiale. Du kan derfor trygt bruke dine bærekraftige klistremerker både innendørs og utendørs i de fleste tilfeller.

Bærekraftige klistremerker tåler ikke kjemikalier

Ulempen med bærekraftige klistremerker er at de ikke tåler kontakt med kjemikalier. Så hvis du trenger klistremerker på verkstedet, på toalettet eller andre steder hvor det ofte er kjemikalier, vil vi fortsatt anbefale deg å bruke våre meget slitesterke vinylklistremerker.

Velg våre bærekraftige klistremerker som et alternativ til våre vinylklistremerker når du ikke trenger klistremerker som tåler kjemikalier og som ikke skal være utendørs i flere år.
Trustpilot
TrustScore 4.6 | 1302 anmeldelser

5/5 1