Søk
Ikast Etiket - Labelyourself
login&t=1721019188 
0

Armbånd av nedbrytbart papir

  • Laget av biologisk nedbrytbart FSC-papir
  • Med trykk og layout etter ønske
  • Riv av armbåndet når arrangementet er over
Levert hos deg: 23-31 juli
Få en pris

Bionedbrytbare papirarmbånd

Armbånd av nedbrytbart papir er for deg som virkelig bryr deg om miljøet. Armbåndene er biologisk nedbrytbare og laget av komposterbart papir som selvfølgelig er FSC-sertifisert. Armbåndene er laget i en kraftig papirkvalitet, som også er fleksibelt og lett å lukke rundt håndleddet.

Vi kan levere armbånd med logo, tekst eller grafikk som passer til ditt arrangement, museum, konsert osv. Vi kan trykke i svart eller fullcolour.

Denne typen armbånd er enkle å rive av når en gjest eller deltaker ikke lenger har behov for adgang til fasilitetene. Armbåndene kan derfor være ideelle for besøk eller opplevelser der de besøkende bare har adgang i x antall timer. Dette gjør det praktisk talt umulig å gi denne typen armbånd videre til en annen gjest, fordi armbåndet rett og slett vil gå i stykker ved forsøk på å dra det av håndleddet.

Hvis dette ikke er den typen armbånd du er ute etter, anbefaler vi at du tar en titt på oversikten over billettbånd eller kontakter oss.
 
SEND EN FORESPØRSEL - få et uforpliktende tilbud innen 1-2 timer i åpningstiden.
 
 
Priser pr. stk.:
5000 stk.Kr. 0,79
10000 stk.Kr. 0,60
20000 stk.Kr. 0,56

Oppstart per design kr. 500 (engangskostnad).

Bedrifter, organisasjoner og andre gjøres oppmerksom på at prisene ovenfor er eksklusive merverdiavgift. Du kan laste ned maler hvis du ønsker å designe dine egne nedbrytbare armbånd.

Ettersom armbåndene er laget av papir, vil de gå i stykker hvis de blir veldig våte. Armbåndene tåler litt vann i forbindelse med håndvask.

Vi anbefaler denne typen armbånd til kortere arrangementer der gjester og kunder ikke trenger å dusje eller bade i løpet av arrangementet.

Hvis du trenger papirarmbånd som tåler vann, anbefaler vi våre papirarmbånd i tyvek.

Hvis du vil ha kontrollarmbånd som er miljøvennlige, men som ikke går i stykker så lett, anbefaler vi våre linarmbånd, bambusarmbånd eller PET-armbånd med digitalt trykk.
 

Fakta om våre armbånd av nedbrytbart papir

  • Armbåndene oppfyller kriteriene for følgende sertifiseringer: FSC, PITC-RP-22.02.2022, OK 1 edition E inkludert EN13432 (09-2000).
  • Bestill armbånd med svart blekk eller fullcolour trykk.
  • Du kan skrive ut armbåndene selv med en blekkskriver eller laserskriver.


 
5/5 - les anmeldelser
Kundeanmeldelser:
 
Skriv gjerne en kommentar her


Trustpilot
TrustScore 4.6 | 1306 anmeldelser

5/5 1
Vi har åpent hele sommeren