facebook

Navnelapper - ingen sying eller stryking
Navnelapper - ingen sying eller stryking
Navnelapper - ingen sying eller stryking
Navnelapper - ingen sying eller stryking
Navnelapper - ingen sying eller stryking
Navnelapper - ingen sying eller stryking

Navnelapper - ingen sying eller stryking

  • Virker som et klistremerke på tøy og ting
  • Tåler både oppvaskmaskin og vaskemaskin.
  • Uten kemikalier, godkjent for nær kontakt med hud
Leveringstid: 3 - 7 arbeidsdager
Leveringspris: Gratis fra 350 kr.

Enkel merking av tøy og ting med navnelapper

Brug navnelapper på tøy og tekstiler (settes på vaskeanvisningen), men også som et adresseklistremerke på dine andre eiendeler.

Navelappene kan brukes til stort sett alt og tåler både vaskemaskin og oppvaskmaskin. Navnelapper / tøyklistremerker virker som et klistremerke og skal hverken sys eller strykes - veldig enkelt å bruke.

Du kan bestille dem med bilde/portrett av barnet ditt, så det ikke er noen tvil om hvem gjenstanden tilhører. Du kan også få navnelapper med de mest populære Disney-figurene, hjelper du barnet ditt med å kunne kjenne igjen sine egne ting fra en tidlig alder.

Du kan bestille dem med bilde/portrett av barnet ditt, så det ikke er noen tvil om hvem gjenstanden tilhører. Eller du kan velge mellom en rekke bakgrunner og figurer, som passer ditt barns alder og interesser.

Testet og oppfylt leketøy sikkerhetsstandard EN 71-3. Uten kemikalier, godkjent for nær kontakt med hud.
MALDESIGN
DIN EGEN STØRRELSE
DIN EGEN STR.
AVANSERT
Mengde og type:
Velg antall:
stk


Type: (Merk: Ditt design nullstilles når du bytter type)

Størrelse:
mm mm NB! Målene angis i mm.

Husk å trykke "Velg"

Bakgrunn:
ClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipart Swirl Swirl 2 Swirl 3 Heart Blur Converse Crown Men hits Women Retro One Retro Two Retro Three Heart Circle Swirl Swirl 2 Swirl 3
Skriv inn din tekst:
Velg type:
Størrelse max. 100x100mm:
x mm

Type:

Velg antall:

Velg antall:

Størrelse: 30 x 10 mm
Velg tekstfarge:
Pris kr. Pris kr.


Fakta
  • 13 x 30 mm med runde hjørner.
  • Testet og oppfylt leketøy sikkerhetsstandard EN 71-3.
  • Testet etter vasketest BS EN ISO6330 til å tåle minimum 30 vask ved 40 grader.
  • Klistrelapper til sykehjem
  • Tøyklistremerkene er ikke laminerte, da de så vil bliv for stive. Derfor kan trykket bli slitt av med tiden, hvis man velger å sette dem i bunden av sko eller støvler. Til det formål anbefaler vi, å bruke våre klistremerker, som er laminerte. Se her: http://www.ikastetikett.no/adresseklistremerker


Navnelapper / tøyklistremerker skal plaseres på vaskeanvisningen i dine tekstiler for at de tåler vask.

Navnelapper / tøyklistremerkr er testet ved et testbyrå etter vasketest BS EN ISO6330, og tåler minimum 30 vask ved 40 grader.

Blir tøyet kokevasket reduseres levetiden av navnelapper / tøyklistremerker vesentlig. Skal tekstilene kokevaskes eller leter du etter noe som holder hele tøyets levetid, så anbefaler vi våre strykemerker.

© 2019 Disney
© 2019 Disney/Pixar


 
5/5 - basert på 2 vurderinger
Kundeanmeldelser:
N, Oslo

Merkene fungerer supert; sitter veldig godt på og teksten slites ikke. Rask og uproblematisk levering.

Anita, Norge

Takk for hurtig levering. Gleder meg til å merke klærne, hurtig og effektivt, bare til å klistre på. Kommer tilbake med flere bestillinger senere og skal anbefale dere videre.


 
Skriv gjerne en kommentar her

5/5 2