facebook
Du er her: >

Personvern

- Vi respekterer ditt personvern og vil ikke utlevere informasjon til andre

- Ikastetikett.no har en klar policy for håndtering av dine data.

Ikastetikett.no er opptatt av å forhindre misbruk av personlige opplysninger, og samtidig gi best mulig service til våre kunder.

1 Ikastetikett.no vil ikke utlevere data til tredjepart.
2 Ikastetikett.no sender ikke informasjon på vegne av tredjepart til våre kunder.
3 Du kan alltid be om å bli fjernet fra alle lister, eller bli helt fjernet fra Ikastetikett.no sin database. Bare send oss en e-post, eller kontakt oss på annen måte. Personopplysninger vil bli lagret inntil vi får beskjed om at de må fjernes.
4 Du kan til enhver tid be om informasjon på hvilke opplysninger Ikastetikett.no har om deg, og du kan komme med innsigelser, i henhold til lov om personvern.


Hvis du har spørsmål eller kommentarer til Ikastetikett.no sin personvern policy hører vi gjerne fra deg.

Vi respekterer våre kunder og våre besøkende har rett til privatliv. Dette er et tema vi tar svært alvorlig, og har på bakgrunn av dette mange retningslinjer som skal sikre at ditt personvern ikke krenkes. Nedenfor kan du lese hva vi gjør for å oppfylle våre egne krav. 

Hvilken informasjon lagrer Ikastetikett.no?
Ikastetikett.no samler inn og lagrer dine personlige opplysninger når du handler fra oss, eller når du melder deg på vårt nyhetsbrev. Dette inkluderer ditt navn, adresse, og e-post adresse. Vi lagrer denne informasjonen for å kunne behandle din bestilling så raskt som mulig.

På Ikastetikett.no samler vi inn statistikk på hvilke sider som besøkes. Denne informasjonen er ikke samlet inn for den enkelte bruker, men i sin helhet. Vi bruker derimot data om alle våre brukeres navigasjon på nettsidene til å forstå hvordan brukerne som gruppe bruker Ikastetikett.no sine nettsider. I lys av dette kan vi forbedre nettsidene. Vi kan ikke se hvilkenettsider du kommer fra, eller hvilke andre nettsider du besøker.

Informasjonen vi samler inn om hvordan nettsidene våres blir besøkt benytter vi også til å skreddersy spesielle tilbud til våre brukere. Vi vil ikke sende deg denne informasjonen med mindre du har registrert deg fordenne tjenesten.

Deler Ikastetikett.no personsensitive opplysninger med andre?
Vi vil heller ikke selge eller utlevere informasjon om våre brukere til tredjepart. All informasjon du deler med oss er både personlig og konfidensiell. Vi vil ikke leie ut eller selge ditt navn, e-post adresse, kredittkortinformasjon, eller informasjon om deg til andre. Unntak er data som kreves utlevert i henhold til norsk lov.
 
Hvordan beskytter Ikastetikett.no din informasjon? Vi har ulike tiltak for å sikre din informasjon. Din personlige informasjon er lagret på sikre nettverk, og kan kun leses av noen få ansatte med spesielle rettigheter. Ikastetikett.no er ansvarlig for innsamling og håndtering av data.
 
Hvordan bruker Ikastetikett.no min e-post adresse?
Din e-post adresse brukes til å identifisere deg i systemet. Vi bruker også dine-post adresse for å skrive til deg i relasjon til kjøp eller konkurranser du har deltatt i. I tillegg har du mulighet til å motta vårt månedlige nyhetsbrev. Ønsker du å abonnere eller si opp abonnementet, send oss en e-post til info@ikastetikett.no. I tillegg kan du også stoppe abonnomentet ved å svare på noen e-post fra Ikastetikett.no med”UNSUBSCRIBE NYHETSBREV” som emne.
 
Din godkjenning
Ved å bruke Ikastetikett.no, tillater du oss å samle inn informasjon som beskrevet på denne siden. Dersom vi senere endrer policy vil det bli beskrevet på denne siden.

Fortell oss gjerne hva du synes
Og hvis du har spørsmål og kommentarer, skriv til oss på info@ikastetikett.no