facebook
Du er her: >

Retningslinjer for personvern – innsamling og bruk av persondata

Behandling av persondata – kontraktoppfyllelse

Du har oppgitt en rekke personopplysninger i forbindelse med ditt kjøp hos oss. Spesifikt:

  • Ditt navn
  • Din adresse
  • Din e-postadresse
  • Ditt telefonnummer
  • Din betalingsinformasjon

Vi behandler disse personopplysningene under behandlingen av kjøpet ditt, da dette er nødvendig for å kunne oppfylle vår del av avtalen, og i en begrenset periode deretter for å sikre at alt blir fullført etter planen. Så snart det ikke lenger er behov for opplysningene/dataene, blir de slettet fra systemet vårt. Hvis du har bestilt en levering, blir informasjon om deg i form av navn, adresse, telefonnummer og e-postadresse gitt til vår fraktleverandør for å levere varene til deg.

Behandling av personopplysninger – samtykke

Hvis du har haket av i boksen «Vennligst send meg nyhetsbrev», vil vi behandle e-postadressen og opplysningene dine i forbindelse med ditt kjøp / din registrering hos oss til de ikke lenger er relevante. I praksis betyr dette til du gir oss beskjed om at du ikke lenger ønsker å motta e-poster fra oss.
Du kan trekke tilbake samtykket ditt når som helst.
Du kan gjøre dette enten via lenken på slutten av e-posten vår eller ved å kontakte oss direkte via e-post og fortelle oss at du ikke lenger ønsker å motta nyhetsbrevene våre.

Datasikkerhet

Uansett om vi behandler personopplysningene dine for å oppfylle en kontrakt eller på bakgrunn av ditt samtykke, behandler vi alltid personopplysningene dine sikkert og fortrolig i samsvar med gjeldende lovgivning, inkludert EUs personvernforordning (GDPR) og personvernloven. Opplysningene dine vil kun brukes til det formålet det ble innsamlet for, og blir slettet når dette formålet er tilfredsstilt eller ikke lenger er relevant. Vi bruker tredjeparter for å behandle betalingsinformasjonen din og for å behandle kjøpene våre i CRM-systemet vårt. Vi har inngått databehandleravtaler med disse databehandlerne, som er vår garanti for at de overholder de relevante bestemmelsene for beskyttelse av personopplysningene dine.

Informasjon, innsigelser, endringer, dataportabilitet og sletting

Du kan alltid kontakte oss hvis du ønsker å vite hvilke personopplysninger vi har om deg. Du kan gjøre dette ved å kontakte

Ikast Etiket A/S
CVR-nr. (org.nr.): 10402980
Neptunvej 6
DK-7430 Ikast
Tlf.: Tlf. 239 60 966
E-post: info@ikastetikett.no

Ved feil i opplysningene våre kan du be om en korrigering slik at vi har riktig informasjon. Du har også rett til å få opplysningene i et standard format (dataportabilitet). Hvis du vil be om endringer eller dataportabilitet, kan du kontakte oss på den tidligere oppgitte e-postadressen.
Hvis du ikke lenger ønsker at vi skal behandle personopplysningene dine, eller hvis du ønsker at vi skal begrense behandlingen av personopplysningene dine, kan du også sende oss en forespørsel om dette til den tidligere oppgitte e-postadressen. Opplysningene dine (unntatt e-postadressen din i forbindelse med annen relevant informasjon hvis du har gitt samtykke til behandling av disse for å motta tilbud) blir slettet seks måneder etter at du har mottatt varen/tjenesten.
Hvis du ønsker å trekke tilbake samtykket ditt til behandlingen av e-postadressen din (for å la oss sende deg nyhetsbrev og relevante tilbud), kan du gjøre dette når som helst ved å klikke på en lenke i en av nyhetsbrev-e-postene. Hvis du ønsker å klage på vår behandling av personopplysningene dine, kan du kontakte det danske Datatilsynet på denne adressen Borgergade 28,5., DK-1300 Copenhagen, telefon +45 33 19 32 00
e-post: dt@datatilsynet.dk.

Retningslinjer for informasjonskapsler

Kontaktinformasjon/utgiver

Ikast Etiket A/S
CVR-nr. (org.nr.): 10402980
Neptunvej 6
DK-7430 Ikast
Tlf.: Tlf. 239 60 966
E-post: info@ikastetiket.dk

Introduksjon – for våre besøkende

Ikast Etiket A/S bruker informasjonskapsler på nettsiden vår for å gi deg en bedre opplevelse og gjøre ting enklere for deg.
Informasjonskapsler kan være litt komplekse, men i bunn og grunn er de små «programmer» som samler inn informasjon om bevegelser på en spesifikk nettside. Vi bruker dem for å se hvor mange besøkende vi har hatt på nettsiden og hvilke undersider de besøker. Dette lar oss skape en bedre brukeropplevelse. Det er mange måter å benytte informasjonskapsler på når vi administrerer en nettside.

Vi samler også inn data via nettsiden vår, slik som når du fyller ut et kontaktskjema. Vi lagrer disse dataene for å kunne bruke dem på en passende måte, f.eks. for å kontakte deg.

EUs personvernforordning trer i kraft 25. mai 2018, og vi gjør alt vi kan for å overholde denne og å sikre at dataene dine kun brukes til de formålene vi har ditt samtykke til.

Som en del av dette, prøver vi å maksimere gjennomsiktigheten slik at du kan se hvordan vi samler inn og behandler dataene dine.

Det er viktig å forstå at du alltid kan skrive til oss med spørsmål relatert til retningslinjene våre for informasjonskapsler og personvern.

Hva samler vi inn?

Vi samler kun inn data som du gir samtykke til når du besøker nettsiden vår.

Vi kan spør om:

  • «Persondata» – persondata er data som kan identifisere deg som person eller som kan være unike for deg. Dette kan være navnet ditt, e-postadressen din eller telefonnummeret ditt.
  • «Annen informasjon» – dette kan være ting som navnet på selskapet ditt, bransjen du er aktiv innenfor eller nettleseren du brukte for å besøke nettsiden vår.
  • Vi samler generelt sett ikke inn «sensitive data». Dette inkluderer data relatert til dine personlige synspunkter, religiøse tro, rase eller etnisitet osv. Hvis vi skulle gjøre dette, gir vi deg klar beskjed før du blir bedt om å gi oss slike opplysninger.

Hvordan samler vi inn dataene?

Vi samler inn data på to forskjellige måter: direkte og indirekte.

Direkte tilgang til dataene dine gis av deg, for eksempel:

  • Hvis du fyller ut et skjema på nettsiden vår (de lagrer alle dataene i en begrenset periode)
  • Hvis du skriver til oss via en chattemodul på nettsiden vår
  • Hvis du svarer på undersøkelser eller lignende fra oss

Indirekte data samles inn automatisk når du besøker nettsiden vår. Når du besøker nettsiden vår (og mange andre nettsider) for første gang, gir du ditt «OK» til bruk av informasjonskapsler. Disse informasjonskapslene hjelper med å samle inn data om bevegelsene dine innenfor nettsiden vår og tjenestene våre. Dette kan f.eks. være:

  • Trafikkdata (digitalt)
  • Posisjon
  • Nettleser

Blant annet ting som ikke kan identifisere deg som person, men hjelper oss å vite hvor mange besøkende vi har på nettsiden vår, hvor mange som har tatt kontakt eller hvor mange som har gjort et kjøp for statistiske formål.

Vi kan ikke identifisere personer med disse dataene, som overføres automatisk til «Google Analytics», noe du kan lese mer om her: Google Analytics

Hvis du noen gang skulle ønske å se en liste over informasjonskapslene som vi (og andre) bruker, kan du finne veiledninger for forskjellige nettlesere her: Behandle informasjonskapsler

Hvis du ønsker å vite hvilke informasjonskapsler som brukes hyppig, kan du lære mer på danskemedier.dk

Hvorfor/hvordan bruker vi informasjonen vi samler inn?

Det kan være mange grunner til hvorfor og hvordan vi bruker dataene som vi samler inn. Et par av grunnene er:

  • For å skape bedre opplevelser på nettsiden vår. Vi kan se på bevegelsene dine på nettsiden vår for å oppdatere den senere og gjøre den enklere å navigere på.
  • Det kan være for å vise deg markedsføringsinnhold for et av produktene våre på et senere tidspunkt eller via et annet medium. Det kan også motsatt være for å ekskludere deg fra markedsføring hvis du allerede har kjøpt produktet vårt.
  • For å kunne svare på din kommunikasjon til oss.
  • For å vite hvor mange daglige, månedlige og årlige besøkende vi har på nettsiden vår.

Det er mange grunner til å samle inn data, og generelt sett gjør vi det for å prøve å forbedre forretningene våre slik at vi alltid kan forbedre opplevelsen for kunder/besøkende på nettsiden vår.

Få tilgang til, redigere og slette dine egne data

Du kan alltid ta kontakt for å finne ut hvilke typer data vi har om deg og å få dem slettet, hvis du skulle ønske dette.

Vi tilbyr alt det ovennevnte for å gi maksimal gjennomsiktighet i forbindelsene med dataene vi samler inn via nettsiden vår, og vi håper at det har gitt deg en god forståelse av hvorfor og hvordan vi bruker dataene som samles inn via nettsiden vår.

Vi tar vare på dataene dine, og vil aldri dele eller selge dem.