facebook
Du er her: >

Ikast Etikett og Disney i magisk samarbeid

Disneys magiske univers har vært kjent og elsket blant små og store i flere generasjoner.

Hos Ikast Etikett er vi derfor veldig stolte over å kunne presentere vårt nye samarbeid med Disney. Det nye samarbeidet betyr at du nå kan velge en lang rekke av Disneys eventyrlige karakterer på en stor del av våre klistremerker, navnelapper, strykemerker samt infobånd.

 


Disney adresseklistremerker er slitesterke og tåler oppvaskmaskin.

Disney navnelapper fås med både Frost, Biler, Disneys Prinsesser og mange flere.
 

I første omgang har vi valgt å tilby en god blanding av moderne og klassiske Disneyfigurer. Blant de klassiske figurene er Donald Duck, Mikke Mus, Ole Brumm og Disneys Prinsesser. I tillegg har vi selvfølgelig også valgt figurer fra de nye populære filmene, som Frost, Biler, De utrolige og Vaiana. Hvis det kommer nye filmer eller etterspørselen etter bestemte karakterer øker, vil vi selvfølgelig supplere utvalget vårt. Er det en Disneyfigur du savner? Da vil vi gjerne at du forteller det til oss.Disney strykemerker er veldig holdbare og tåler gjentagende vask på 60 grader.
 

Klistremerker til merking 

De nye designene med Disney fås på et stort utvalg av klistremerker, tøyklistremerker og strykemerker. Klistremerker brukes spesielt til merking av klær, leker, madrasser og elektronikk. [Alle de tingene som familien ofte tar med seg ut av huset, og som det er en risiko for at blir forlagt eller glemt. Men klistremerkene blir også brukt til bursdager og andre fester, hvor kundene setter sine personlige klistremerker på godteposene.

Se hele utvalget av Disney merkingsprodukter og våre Disney infobånd.


Bruk de store Disney klistremerkene for tydelig merkning.

Lag de runde Disney klistremerkene små eller store etter ditt eget ønske
 

Disney infobånd

Som en del av samarbeidet lanserer vi også Disney infobånd. Infobånd er geniale når familien skal på tur og du gjerne vil sikre barna eller barnebarna dine. Det eneste du behøver å gjøre, er å skrive navn og telefonnummer på armbåndet og feste armbåndet rundt barnets håndledd. Da vet du at barnet ditt alltid vil kunne bli hjulpet tilbake til deg hvis dere skulle komme bort fra hverandre. Infobånd fås selvfølgelig med Frost, Biler, Prinsesser og mange flere av de flotte figurene fra Disney.

© 2019 Disney 
© 2019 Disney /Pixar 
© 2019 Winnie the Pooh