facebook
Du er her: >

Andre kunder mener

Leif, Sandnes (25-04-2017)
Tøybåndene til Ikast Etikett holder meget bra standard og er veldig komfortable i bruk. Jeg og flere andre bruker fortsatt bånd vi satte på for to år siden. Dessuten er servicen veldig god, har fått tilpasset design ved behov, og det blir levert helt i henhold til hva vi har bestilt. Anbefaler metallring, da den andre løsningen er både stor og kan bli veldig stram dersom ikke båndet klippes helt inntil.
Jan-Morten, Sandnes (27-02-2017)
Savner mulighet for å gjøre justeringer/endre antall etter at varen er lagt i handlekurv. Ellers er jeg kjempefornøyd. Flott kvalitet og rask leveranse :)
Trude, Norge (30-05-2016)
Veldig fornøyd! Super service og rask levering. Har handlet her flere ganger, og kommer til å fortsette med det :-)
Anita, Sandnes, Norge (21-04-2016)
Hei Hanne, ønsket meg flere farger uten å måtte kjøpe 100 av flere. Tok en sjanse på mix 20 900 selvom jeg syns fargene så litt triste ut på bildet, det er jeg SÅ glad for at jeg gjorde, for de var virkelig nydelige<3 Tusen takk! Har nå også bestilt den andre mix pakken og gleder meg som en unge til den kommer. :) mvh Anita
Grethe, Sandefjord (22-01-2016)
Hei Veldig fine bånd, men de blir ikke helt som det man designer på nettet. Mine ble uleselig fordi jeg hadde valgt bunnfarge og skriftfarge med liten kontrast. Bestilte brune bånd med sort håndskrift og det ble altfor lite kontraster selv om det ser fint ut på skjermen før jeg bestiller. Burde kanskje ha sperre på den kombinasjonen.
Svar, (22-01-2016)

Hei,

Takk for din kommentar. Det kan være vanskelig å se på skjermen sånn det blir når det kommer ut av veven. Noen ønsker liten kontrast og for dem er det helt ok. Men selvsagt om du vil ha mere kontrast ser jeg at det ikke var den beste kombinasjonen.
Jeg vil at alle mine kunder er fornøyde med sine varer så la meg få lov til å lage noen nye til deg. Jeg mailer deg privat så finner vi ut av det!

Ønsker deg en god dag.

Beste hilsner fra Hanne

Magnhild, Oslo (08-01-2016)
Fikk mine vevde tøymerker i dag, og de var fantastisk fine. Det blir en fornøyelse å montere disse i mine strikkearbeider fremover. Det skal også sies at oppfølging av ordre og levering var meget god. ANBEFALER derfor firmaet.
Svar, (11-01-2016)

Hei Magnhild,

Tusen takk for din fine kommentar og ikke minst din anbefaling. Du er alltid velkommen til å kontakt meg om du har bruk for noe annet!

Ønsker deg en super strikke god dag,

Beste hilsner fra

Hanne

Bjørg, Lunde (09-12-2015)
Har vært godt fornøyd med deres servise tidligere. Den siste leveransen ble litt feil. Jeg bestilte 100 navnebånd til å sy fast og 100 navnebånd med strykebakside. Da jeg mottok pakken, var det 200 til å sy. På fakturaen var det 100 av hver, så det har nok skjedd en feil. Dere ønsker tilbakemelding så da synes jeg det er greit å si fra. På navnelappene sto det Magnhild Strand. Med hilsen Bjørg Strand.
Svar, (10-12-2015)

Hei Bjørg,

Takk for din kommentar. Jeg beklager feilen og vil selvsagt sette nye navnebånd i gang til deg 100 stk med strykebakside. Jeg sender dem til deg i neste uke!
Beklager feilen nok en gang og håper du blir fornøyd med de nye som kommer :-)

Ønsker deg en god dag,

Hilsen Hanne

Malin, Skien (29-10-2015)
Bestilte sort bånd med 2 linjer tekst i sølv med blomst. Superfine!!! Kjempefornøyd! Ca 1 ukes levering :-)
N, Oslo (08-09-2015)
Merkene fungerer supert; sitter veldig godt på og teksten slites ikke. Rask og uproblematisk levering.
Nina, Norge (25-05-2015)
Bestilte vevde navnebånd 7. mai og mottok pakken i postkassen 23. mai. Jeg er godt fornøyd med produktet og problemfri handel.